Lekker Weekend!

Iedere zaterdag en zondag begin je de dag met Lekker Weekend ! Een ontspannen magazine-achtig programma voor alle Brabanders.

Met op zaterdag o.a. :
Cultuur van/op Brabantse bodem. De makers vertellen over hun uitvoering of optreden en jij maakt kans op vrijkaartjes.
De eerstvolgende zaterdag horen we graag van je hoe je het vond.
Ook op zaterdag : Smakelijk ! over het Brabantse streekproduct. Aandacht voor al het heerlijks dat het Brabantse land voortbrengt. Onze chef-koks vertellen erover en geven je een bereidingstip.
Verder muziek van toen en nu, het andere (positieve) nieuws uit de zaterdagkrant, jouw keuze uit muziek met Brabantse roots, weer en verkeer en tips voor je vrije zaterdag.

Op zondag o.a.:
Een duik in de geschiedenis van Brabant. Wat gebeurde er op deze zondag in bv 1962 of 1870? Je hoort het in de Kalender van Ooit.
Tussen 10.00 en 11.00 uur is een meer of minder bekende Brabander te gast, die een andere kant van zichzelf laat zien aan de hand van 5 vaststaande vragen, zoals ‘Wat voor meisje/jongetje was je’ en ‘Waar word je blij van’.
Het laatste half uur op zondag is gereserveerd voor jouw vragen over alles wat je tegenkomt in de natuur of in je eigen tuin. Boswachter Frans Kapteijns weet het antwoord.
Verder de perfecte muziek voor een heerlijke zondagochtend, en natuurlijk heb jij hier ook iets over te zeggen. 

Luister elke zaterdag en zondag van 09.00 tot 12.00 naar Hilde de Bresser in Lekker Weekend!

Wil je een aflevering terugluisteren? Dit kan via Uitzending gemist

  

Volgende uitzending: zaterdag 25 augustus 2018 - 09:00