Koen Wijn

Deze werkdag tussen 16.00 en 19.00 uur hoor je Koen Wijn.

16.00 – 17.00 uur: De werkdag eindigt bij Omroep Brabant met Koen Wijn. Hij draait dit uur extra veel muziek zodat de laatste loodjes niet zo zwaar wegen. Maar natuurlijk praat hij je ook bij over het laatste nieuws uit Brabant en de rest van de wereld. De werkdag wordt pas echt afgesloten met Jouw Brabant Jouw Keuze. Iedere dag is er weer een andere club mensen “muzikaal te gast op de radio”. Wil jij met jouw collega’s ook een paar keer per dag de muziek bepalen om Omroep Brabant? Stuur dan een mail naar radio@omroepbrabant.nl

17.00 – 18.00 uur: De avondspits kan beginnen! Na een lange dag werken, praat Koen je bij met het laatste Brabantse Nieuws. En zoals je gewend bent is er ook altijd ruimte voor wat luchtig nieuws en een lach. Verder hoor je dit uur natuurlijk ook de grootste hits want met een lekker muziekje maakt de file een stuk draaglijker. 

18.00 – 19.00 uur: Waarom zou je de tv al aan zetten? Er is nog genoeg te beleven op de radio! Koen draait de grootste hits en praatje ondertussen bij over wat er vandaag allemaal gebeurd is. Het nieuws uit Brabant en de rest van de wereld. Daarnaast belt hij weer met één van zijn vaste radiogasten in Bellen Bellen Met Wie. Waar het gesprek over gaat, is elke keer weer een verrassing. Tel daar het uitgebreide weer en het radiospel Wie Wat Welluk bij op en dan is de keuze toch snel gemaakt? De radio blijft aan!