Kristian Westerveld

Elke werkdag tussen 06.00 en 10.00 uur hoor je Kristian Westerveld.

06.00 – 07.00 UUR: Al voor het krieken van de dag op pad in Brabant of gewoon vroeg uit de veren? Je bent niet alleen. Bij Kristian Westerveld hoor je nu het laatste Brabantse nieuws, de vroegste calamiteiten en de eerste files. Het (inter)nationale nieuws komt ook voorbij en om tien voor zeven hoor je precies wat voor weer het wordt. 


07.00 – 08.00 UUR: Het belangrijkste, spannendste, meest aangrijpende maar ook het grappigste nieuws in Brabant. Je hoort het aan de ontbijttafel, op de rand van je bed of onderweg bij Kristian. Ook het (inter)nationale nieuws pak je mee en ieder kwartier hoor je waar de files staan. Ook hoor je in het mediaoverzicht waar de andere media over berichten. 

08.00 -09.00 UUR:Het belangrijkste, spannendste, meest aangrijpende maar ook het grappigste nieuws in Brabant. Luister naar Kristian en je mist helemaal niks. Elk kwartier hoor je de files en na half 9 komt al het belangrijke sportnieuws van binnen en buiten Brabant voorbij. Buiten de vakanties hoor je iedere maandag de heldere mening van Willy en René van de Kerkhof over het voetbal en op dinsdag waar de Brabantse Kamerleden mee bezig zijn.

09.00 – 10.00 UUR: Het grootste, belangrijkste en leukste nieuws in Brabant hoor je bij Kristian Westerveld. De uitgebreide weersverwachting en de laatste files van de ochtendspits komen ook voorbij. Ook kun je dik in de prijzen vallen door aan de hand van drie fragmenten te raden wat er bedoeld wordt in het spelletje 'Wie, wat, welluk'. 

Volg Kristian ook op Twitter via @kristianisvroeg