Meer van 'Peter Juda'

Fietser (70) overleden bij aanrijding Budel
BUDEL - Bij een aanrijding in Budel is woensdagmiddag een 70-jarige fietser om het leven gekomen. Die werd op de Grensweg geschept door een auto, bestuurd door een 25-jarige vrouw uit België.
woensdag 23 juli 2014 - 15:06
Internationaal onderzoek vliegramp Oekraïne begonnen, Oekraïense straaljagers neergeschoten
DEN HAAG - De Onderzoeksraad voor Veiligheid is woensdag officieel begonnen aan het onderzoek naar de crash van het toestel van Malaysia Airlines in Oekraïne. Dat zegt voorzitter Tjibbe Joustra. Ondertussen meldt het Oekraïense leger dat pro-Russische rebellen woensdag twee Oekraïense straaljagers hebben neergeschoten.
woensdag 23 juli 2014 - 13:12
Anderhalf jaar cel geëist voor bedreiging met pistool in Boxtel
DEN BOSCH - Een man zonder vast woonadres moet als het aan justitie ligt, anderhalf jaar de cel in voor doodsbedreiging en verboden wapenbezit. Hij zette begin dit jaar in Boxtel een pistool tegen het hoofd van een 20-jarige jongeman omdat hij geen vuurtje kreeg.
dinsdag 22 juli 2014 - 16:17
Twee jaar geëist voor drugs en wapenbezit in huis Asten
DEN BOSCH - Justitie heeft tegen een man uit Asten twee jaar cel met aftrek van voorarrest geëist. De 25-jarige man stond dinsdag terecht voor drugshandel en drugsbezit, verboden wapenbezit en het opzettelijk opslaan van professioneel vuurwerk.
dinsdag 22 juli 2014 - 15:41
Man dreigt met bijl, wil wegrijden en ramt boom op Steenweg Heusden
OUD-HEUSDEN - De politie hield dinsdag een man uit Purmerend aan, die op de Steenweg een man uit Heusden met een hakbijl had bedreigd. Daarna reed de aanvaller zo hard achteruit, dat hij tegen een boom botste.
dinsdag 22 juli 2014 - 14:41
Hans Ubachs blijft ondanks 'leugentjes' aan als burgemeester van Laarbeek
AARLE-RIXTEL - Burgemeester Hans Ubachs van de gemeente Laarbeek treedt niet af naar aanleiding van de leugentjes waarop hij betrapt is. De meeste fractievoorzitters in de gemeenteraad hebben het vertrouwen uitgesproken in het functioneren van de burgemeester.
dinsdag 22 juli 2014 - 14:25
Bestelbus verliest aanhanger met zand bij Sint-Michielsgestel, rijbanen weer vrij
SINT MICHIELSGESTEL - Op de snelweg A2 in noordelijke richting is dinsdag voor de afslag Sint-Michielsgestel een aanhanger met zand losgeraakt en gekanteld. Daardoor moest een gedeelte van de weg worden afgesloten. Niemand raakte gewond.
dinsdag 22 juli 2014 - 10:28
Auto over de kop in centrum Eindhoven
EINDHOVEN - Op de Grote Berg in het Eindhovense stadscentrum is woensdagmiddag een auto over de kop geslagen. Niemand raakte gewond. De weg was een tijdje afgesloten.
woensdag 16 juli 2014 - 17:53
Grote stroomstoring Helmond voorbij, 7400 huishoudens uur zonder stroom
HELMOND - Bij 7400 huizen in het oosten van Helmond is rond halfdrie woensdagmiddag de stroom uitgevallen. Na ruim een uur was het probleem alweer verholpen.
woensdag 16 juli 2014 - 15:30
Eerste dag zonder papieren treinkaartje vooralsnog zonder problemen
EINDHOVEN - De eerste uren dat er in de trein uitsluitend met een OV-chipkaart gereisd kan worden zijn zonder noemenswaardige problemen verlopen. Het papieren treinkaartje is woensdagochtend na 175 jaar verleden tijd.
woensdag 9 juli 2014 - 08:33
« Vorige pagina
1 2 3 4 5