Meer van 'Peter Juda'

Motorrijder zonder rijbewijs sleurt agent mee bij aanhoudingspoging Eindhoven
EINDHOVEN - Een motorrijder uit Eindhoven heeft dinsdagavond een motoragent die hem wilde aanhouden, omvergereden en een stuk meegesleurd. De politie zat hem achterna omdat zijn motor geen kentekenplaat had. Bij zijn uiteindelijke aanhouding bleek ook dat hij geen rijbewijs had.
woensdag 20 augustus 2014 - 13:46
Meisje (5) verdronken in de Afgedamde Maas bij Andel
ANDEL - Een meisje van vijf uit Andel is vrijdagavond verdronken toen ze in het water bij de Hoge Maasdijk in haar woonplaats terecht kwam. Hulpdiensten hebben tevergeefs geprobeerd het kind te reanimeren.
vrijdag 15 augustus 2014 - 19:54
CDA-Statenfractie wil duidelijkheid over wie opdraait voor opruimen drugsafval
DEN BOSCH - Het CDA in Brabant dringt bij het provinciebestuur er op aan om van minister Opstelten duidelijkheid te krijgen over wie nu moet betalen voor het opruimen van drugsafvaldumpingen. Aanleiding is een uitspraak van de Raad van State die vond dat een vrouw uit Valkenswaard niet financieel aansprakelijk kan worden gesteld voor het opruimen van drugsafval op haar terrein.
vrijdag 15 augustus 2014 - 15:58
Derde overvaller juwelier Goldies in Deurne 30 dagen langer vast
DEN BOSCH - De derde verdachte van de overval op juwelier Goldies in Deurne moet nog zeker 30 dagen in voorarrest doorbrengen. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Bosch woensdag beslist.
woensdag 13 augustus 2014 - 16:12
Containerinzamelplekken in Tilburg verloederen, groot oliespoor op stoep
TILBURG - Op verschillende vuilinzamelplekken met containers in Tilburg is het een grote bende. Dat zegt raadslid Hans Smolders die door burgers uit diverse wijken wordt aangesproken op het probleem.
woensdag 6 augustus 2014 - 19:29
Broers aangehouden voor straatgeweld Helmond
HELMOND - De politie heeft woensdag twee broers uit Helmond opgepakt die eind juli in de Heistraat een plaatsgenoot zwaar zouden hebben mishandeld. De Helmonder die een ruzie tussen de broers probeerden te sussen, moest voor behandeling naar het ziekenhuis.
woensdag 6 augustus 2014 - 16:57
Getuigen moord Volkan Düzgun weer langer in gijzeling
DEN BOSCH - De gijzeling van twee getuigen in de moordzaak Volkan Düzgün wordt met nog eens twaalf dagen verlengd. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Den Bosch woensdag besloten.
woensdag 6 augustus 2014 - 15:47
Roy Donders showt nieuwe vriend op Facebook
TILBURG - Roy Donders heeft een foto van zijn nieuwe vriend op Facebook geplaatst. De stylist van het Zuiden heeft het helemaal gehad met al het geroddel over zijn liefdesleven. Daarom prijkt hij sinds woensdagmorgen samen met zijn nieuwe vriend op zijn Facebookpagina.
woensdag 6 augustus 2014 - 13:54
Man loopt schedelbasisfractuur op bij massale vechtpartij in Eindhoven
EINDHOVEN - Een man van 45 is bij een vechtpartij tussen twee groepen mannen in het centrum van Eindhoven ernstig gewond geraakt. Hij liep onder meer een schedelbasisfractuur op, waar hij later in het ziekenhuis aan geopereerd moest worden.
dinsdag 5 augustus 2014 - 15:54
Herdenkingsmonument voor oorlogsslachtoffers Geffen vernield
GEFFEN - Het herdenkingsmonument in Geffen is afgelopen weekend vernield. De paal van het kunstwerk met vogels er op, is verbogen. Wethouder Van de Ven is boos en teleurgesteld, zo twittert hij dinsdagmorgen.
dinsdag 5 augustus 2014 - 13:44
« Vorige pagina
1 2 3 4 5