Meer van 'Peter Juda'

Brandweer redt doodsbang hondje van val vanaf vensterbank in Tilburg
TILBURG - De brandweer is dinsdagmiddag in Tilburg in actie gekomen voor een hondje in nood. Het beestje was via een openstaand raam terecht gekomen op de vensterbank van de tweede verdieping van een huis.
dinsdag 29 juli 2014 - 14:41
Stroomstoring legt delen van Midden-Brabant plat, tienduizenden huishoudens zonder stroom
TILBURG - Grote delen van Tilburg-Noord, Haaren, Biezenmortel, Udenhout en Oisterwijk zaten sinds elf uur maandagmorgen zonder stroom. In Tilburg alleen al ging het om tienduizend huishoudens die zonder stroom zaten. Dat komt door het slechte weer.
maandag 28 juli 2014 - 11:48
Einde van ramadan 2014, tv-kok Mounir Toub viert het Suikerfeest
EINDHOVEN - Moslims in Nederland sluiten maandag de ramadan feestelijk af met het Suikerfeest. Het is vooral een gezellig samenzijn met familie en vrienden, met veel lekkers, vertelt tv-kok Mounir Toub uit Helmond aan Omroep Brabant.
maandag 28 juli 2014 - 09:48
Verkeershinder A50 bij Veghel vanwege verhogen brug
VEGHEL - Rijkswaterstaat begint maandag met het verhogen van de brug over de Zuid-Willemsvaart bij Veghel. Daardoor is de snelweg A50 twee weken lang gedeeltelijk afgesloten. In het weekend van 2 augustus gaat de snelweg zelfs helemaal dicht tussen de afslagen Eerde en Veghel-Noord.
maandag 28 juli 2014 - 08:26
Fietser (70) overleden bij aanrijding Budel
BUDEL - Bij een aanrijding in Budel is woensdagmiddag een 70-jarige fietser om het leven gekomen. Die werd op de Grensweg geschept door een auto, bestuurd door een 25-jarige vrouw uit België.
woensdag 23 juli 2014 - 15:06
Internationaal onderzoek vliegramp Oekraïne begonnen, Oekraïense straaljagers neergeschoten
DEN HAAG - De Onderzoeksraad voor Veiligheid is woensdag officieel begonnen aan het onderzoek naar de crash van het toestel van Malaysia Airlines in Oekraïne. Dat zegt voorzitter Tjibbe Joustra. Ondertussen meldt het Oekraïense leger dat pro-Russische rebellen woensdag twee Oekraïense straaljagers hebben neergeschoten.
woensdag 23 juli 2014 - 13:12
Anderhalf jaar cel geëist voor bedreiging met pistool in Boxtel
DEN BOSCH - Een man zonder vast woonadres moet als het aan justitie ligt, anderhalf jaar de cel in voor doodsbedreiging en verboden wapenbezit. Hij zette begin dit jaar in Boxtel een pistool tegen het hoofd van een 20-jarige jongeman omdat hij geen vuurtje kreeg.
dinsdag 22 juli 2014 - 16:17
Twee jaar geëist voor drugs en wapenbezit in huis Asten
DEN BOSCH - Justitie heeft tegen een man uit Asten twee jaar cel met aftrek van voorarrest geëist. De 25-jarige man stond dinsdag terecht voor drugshandel en drugsbezit, verboden wapenbezit en het opzettelijk opslaan van professioneel vuurwerk.
dinsdag 22 juli 2014 - 15:41
Man dreigt met bijl, wil wegrijden en ramt boom op Steenweg Heusden
OUD-HEUSDEN - De politie hield dinsdag een man uit Purmerend aan, die op de Steenweg een man uit Heusden met een hakbijl had bedreigd. Daarna reed de aanvaller zo hard achteruit, dat hij tegen een boom botste.
dinsdag 22 juli 2014 - 14:41
Hans Ubachs blijft ondanks 'leugentjes' aan als burgemeester van Laarbeek
AARLE-RIXTEL - Burgemeester Hans Ubachs van de gemeente Laarbeek treedt niet af naar aanleiding van de leugentjes waarop hij betrapt is. De meeste fractievoorzitters in de gemeenteraad hebben het vertrouwen uitgesproken in het functioneren van de burgemeester.
dinsdag 22 juli 2014 - 14:25
« Vorige pagina
1 2 3 4 5