Meer van 'Peter Juda'

Primeur in Deurne: eerste bromfietsbeugel op fietsenstalling station
DEURNE - In de vernieuwde fietsenstalling van het treinstation van Deurne zijn de eerste brombeugels van Nederland in gebruik genomen. Het zijn zestien extra grote beugels waar je snorfietsen, bakfietsen, ligfietsen, scooters en brommers makkelijk en veilig kunt stallen.
woensdag 19 november 2014 - 14:33
Klaas Otto, president motorclub No Surrender uit Zundert: ‘Onze club is kapot’
ZUNDERT - De president van No Surrender, Klaas Otto uit Bergen op Zoom, is geschokt over het nieuws dat leden van zijn motorclub betrokken zijn geweest bij een schietpartij aan de Médoclaan in Eindhoven. Dat zei de Eindhovense misdaadjournalist John van den Heuvel dinsdagavond in RTL Boulevard.
woensdag 19 november 2014 - 07:56
Provinciale weg N396 bij Valkenswaard enige tijd dicht door ongeluk, één gewonde
VALKENSWAARD - De N396 tussen Valkenswaard en Leende is dinsdagmiddag enige tijd in beide richtingen afgesloten geweest door een ongeluk. Het verkeer werd ter plaatse omgeleid door de politie.
dinsdag 18 november 2014 - 17:49
Frans Bauer is ziek en moet rust houden, concerten uitgesteld
FIJNAART - De show die Frans Bauer komende donderdag zou geven in Groningen is afgelast. De MartiniPlaza, waar hij zou optreden, zegt dat de volkszanger ziek is en dat de kaartverkoop voor de show daarom is stopgezet.
maandag 17 november 2014 - 19:56
Burgemeester sluit drugspand Kerkakkerstraat Valkenswaard
VLAKENSWAARD - Een huis aan de Kerkakkerstraat in Valkenswaard wordt vanaf donderdag 13 november een maand lang gesloten. Dat heeft burgemeester Anton Ederveen besloten na de vondst van een hennepkwekerij met 120 planten op dat adres.
maandag 17 november 2014 - 16:31
Gemeente Son en Breugel wil hond Diesel toch laten afmaken
SON - Rottweiler Diesel uit Son en Breugel moet van de gemeente toch inslapen. De rechtbank in Den Bosch stak daar eind oktober een stokje voor. Maar de gemeente Son en Breugel gaat daartegen in beroep.
maandag 17 november 2014 - 15:51
Directeur Rita van Breugel van Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant stopt ermee
EINDHOVEN - Algemeen directeur Rita van Breugel van Bureau Jeugdzorg Noord-Brabant heeft in overleg met de Raad van Toezicht besloten om op 1 januari 2015 haar functie neer te leggen. Dat heeft te maken met de grote veranderingen bij Jeugdzorg op die datum.
maandag 17 november 2014 - 14:02
Politie weet nog steeds niet wie zwaargewonde man in struiken Geldrop is, mogelijk misdrijf
GELDROP - De politie weet nog steeds niet wie de zwaargewonde man is die woensdagmorgen in de bosjes aan de Goorstraat in Geldrop werd gevonden. Ze gaat ervan uit dat hij het slachtoffer is van een misdrijf.
woensdag 12 november 2014 - 19:45
Mogelijke getuige gewelddadige dood Juliette Bouhof meldt zich
EINDHOVEN - Er heeft zich iemand gemeld die getuige zou zijn geweest van de gewelddadige dood van Juliette Bouhof uit Geldrop. Het 17-jarige meisje werd op zondag 26 oktober dood gevonden in het centrum van Eindhoven.
woensdag 12 november 2014 - 11:32
Onderdelen vastgoedbedrijf Groenewoud Vught failliet
DEN BOSCH - De rechtbank in Den Bosch heeft dinsdag vier bedrijven van de Vughtse vastgoedhandelaar Geoffrey Groenewoud failliet verklaard. In totaal zijn nu acht bedrijven van Groenewoud failliet.
woensdag 12 november 2014 - 10:53
« Vorige pagina
1 2 3 4 5