Meer van 'Peter Juda'

Schoenenreus uit Uden ontkent gesjoemel bij flitsfaillissement
UDEN / DEN BOSCH - Het faillissement van winkelketen Schoenenreus uit Uden, vorig jaar, is niet gebruikt om af te komen van duur personeel. Dat zei de advocaat van directie en aandeelhouders dinsdag voor de rechter in Den Bosch, in een zaak aangespannen door ruim honderd ontslagen werknemers.
dinsdag 30 september 2014 - 12:51
DAF levert zevenhonderd vrachtwagens aan Russen
EINDHOVEN - DAF Trucks gaat zevenhonderd vrachtwagens leveren aan het Russische transportbedrijf Monopoly. De order werd ondertekend tijdens een grote vakbeurs in Hannover. De DAF XF Trucks moeten dit jaar en in 2015 geleverd worden.
dinsdag 30 september 2014 - 11:44
Slager Van Strien uit 's Gravenmoer maakt duizenden 'lekkerste gehaktballen' extra
'S GRAVENMOER - Slager Marco van Strien uit 's Gravenmoer had dinsdag extra personeel om hem te helpen duizenden gehaktballen klaar te maken. Nu zijn bal is uitgeroepen tot Lekkerste Gehaktbal van Nederland, verwachte de slager enorme drukte.
dinsdag 30 september 2014 - 09:43
Saga Backman met acht messteken vermoord, verdachte wil opnieuw psychisch onderzocht worden
DEN BOSCH - Sander V. uit Utrecht ontkent dat hij de 19-jarige Saga Backman in Den Bosch heeft neergestoken. De ex-vriend stond dinsdag voor het eerst voor de rechter voor de moord op de Zweedse. Nadat hij op zitting onverwacht instemde met nieuw psychiatrisch onderzoek, is de behandeling van de zaak verdaagd.
dinsdag 30 september 2014 - 09:00
Politie onderzoekt mogelijke brandstichting boerderij Best
BEST - Het Team Forensische Opsporing van de landelijke politie is maandag begonnen met een onderzoek naar mogelijke brandstichting in een boerderij aan de Broekstraat in Best. Die brandde in de nacht van zondag op maandag volledig uit.
maandag 29 september 2014 - 14:46
Opnieuw drie aanhoudingen in moordzaak Yvon Pfaff in Sint-Michielsgestel
SINT-MICHIELSGESTEL - De politie heeft maandag drie inwoners van het Gelderse Maurik aangehouden die betrokken zouden zijn bij de dood van Yvon Pfaff. Zijn dode lichaam werd op 22 juni aangetroffen in een uitgebrande auto in Sint-Michielsgestel.
maandag 29 september 2014 - 14:17
F16’s van Volkel nog deze week naar Irak voor strijd tegen IS
DEN HAAG / VOLKEL - De Nederlandse F-16's die gaan meedoen aan de strijd tegen de Islamitische Staat (IS) in Irak, vertrekken naar verwachting nog deze week. Dat heeft de Commandant der Strijdkrachten, generaal Tom Middendorp, maandag gezegd na een briefing in de Tweede Kamer.
maandag 29 september 2014 - 12:57
Eindhovenaar slaat agent in gezicht
VELDHOVEN - Een man uit Eindhoven is zondagavond in Veldhoven aangehouden voor geweld tegen een agent. De man, die te veel gedronken had, maakte amok toen hij na een wildplasactie naar zijn identiteitsbewijs werd gevraagd.
maandag 29 september 2014 - 11:30
Geen grafstemming in programma’s nieuwe Uitvaartomroep
SINT-OEDENRODE - Vanaf maandag is Nederland een heuse uitvaartomroep rijker. Hans Kuyper uit Olland begin vanuit rouwcentrum Kuis in Sint-Oedenrode met een dagelijks 2,5 uur durend radioprogramma op internet. Over alles wat met rouwen, begraven en cremeren te maken heeft. Een soort Radio 1, maar dan voor en door de uitvaartbranche.
maandag 29 september 2014 - 08:34
16-jarige scooterrijder uit Bergeijk komt om na botsing met tractor
BERGEIJK - Een 16-jarige scooterrijder uit Bergeijk is woensdagmorgen om het leven gekomen bij een verkeersongeluk in zijn woonplaats. Hij kwam op Berkterbeemden in botsing met een tractor met aanhanger, geladen met puinsteen.
woensdag 24 september 2014 - 20:45
« Vorige pagina
1 2 3 4 5