• Meer van 'Peter Juda'

Vuilverwerker Van Gansewinkel weer in de rode cijfers
EINDHOVEN - Afvalverwerker en -reclycler Van Gansewinkel heeft in 2013 opnieuw verlies gedraaid. Het bedrijf verwacht dat de omzet en winstmarges binnen de inzamelmarkt ook dit jaar onder druk blijven staan.
donderdag 24 april 2014 - 14:14
Bouwvakker ernstig gewond na val van steiger Oss
OSS - Op een bouwplaats in Oss is woensdagmiddag een man ernstig gewond geraakt. Hij viel bij werkzaamheden op grote hoogte van een steiger.
woensdag 23 april 2014 - 15:16
Drie mannen aangehouden voor steekpartij in Boxtel
BOXTEL - De politie heeft woensdagochtend drie mannen uit Boxtel aangehouden. Ze zouden betrokken zijn geweest bij een mishandeling en een steekpartij in hun woonplaats op 27 februari. De drie (22 en 23 jaar) zitten vast voor verder onderzoek.
woensdag 23 april 2014 - 14:39
Koningsontbijt van Jumbo valt verkeerd: 'Het zit vol met suiker'
VEGHEL - Het Koningsontbijt van supermarktketen Jumbo, dat vrijdagochtend op basisscholen wordt geserveerd, geeft kinderen volgens het Voedingscentrum het slechte voorbeeld. Bij het ontbijt dat aan de Koningsspelen voorafgaat, zitten ongezonde producten zoals hagelslag en pindakaas.
woensdag 23 april 2014 - 13:26
Hoe hard mag ik hier rijden? Snelheidslimieten komen op hectometerbordjes Brabantse snelwegen
DEN HAAG - Op de kleine hectometerbordjes langs de Brabantse snelwegen wordt binnenkort de maximumsnelheid aangeven. Dat moet de verwarring bij automobilisten verminderen over hoe hard ze er mogen rijden.
woensdag 23 april 2014 - 10:28
Beneluxtrein rijdt eind dit jaar weer vaker, maar wel stukken trager
DEN HAAG / ROOSENDAAL - De Beneluxtrein die via Roosendaal tussen Amsterdam en Brussel rijdt, gaat met ingang van de nieuwe dienstregeling eind dit jaar zestien keer per dag rijden. Dat is net zo vaak als voor het Fyradebacle. De reistijd naar Brussel wordt wel bijna een halfuur langer.
woensdag 23 april 2014 - 09:26
Minder winst en omzet Docdata door vertrek Zalando
WAALWIJK - Internetdienstverlener Docdata heeft in het eerste kwartaal van 2014 minder winst en omzet gedraaid ten opzichte van een jaar geleden. Dit komt vooral doordat het bedrijf het inpak- en verzendwerk voor internetwinkel Zalando in Duitsland aan het afbouwen is. Zalando bouwt een eigen distributiecentrum in Duitsland.
woensdag 23 april 2014 - 08:42
Agressieve buizerd belaagt hardlopers in Escharen
ESCHAREN - De gemeente Grave heeft waarschuwingsborden laten plaatsen in het Raamdal in Escharen. Die borden waarschuwen voorbijgangers voor agressieve roofvogels. Een jogger meldde dat hij tijdens het hardlopen door dit natuurgebied tot twee keer toe is aangevallen door een buizerd.
dinsdag 22 april 2014 - 14:33
'Toezichthouders niet op de hoogte van oplichting Easy Life'
AMSTERDAM / HELMOND - Er is geen bewijs dat toezichthouders AFM en De Nederlandsche Bank in 2006 al wisten dat beleggers werden opgelicht door het Helmondse beleggingsbedrijf Easy Life. Gedupeerde beleggers hebben hun rechtszaak tegen de Autoriteit Financiële Markten, De Nederlandsche Bank en het Openbaar ministerie dinsdag verloren.
dinsdag 22 april 2014 - 11:17
Storing reisinformatie op alle NS-stations
EINDHOVEN - Door een storing doen de digitale schermen met reisinformatie op treinstations het niet. Het is nog onduidelijk hoe lang de storing gaat duren. De problemen begonnen dinsdag in alle vroegte.
dinsdag 22 april 2014 - 08:40
« Vorige pagina
1 2 3 4 5