Meer van 'Peter Juda'

Man valt met hoofd op betonnen vloer in Son, met traumaheli naar ziekenhuis
SON - Bij een bedrijfsongeval op een industrieterrein in Son is een medewerker van Van Eck Bedrijfshygiëne gewond geraakt. De man viel bij het lossen van een vrachtwagen met zijn hoofd op de betonnen vloer en moest met een traumahelikopter naar het ziekenhuis.
dinsdag 14 oktober 2014 - 18:37
Vrouw in Berghem had zes vuurwapens, pepperspray en ploertendoder in huis
BERGHEM - De politie heeft dinsdag na doorzoeking van haar huis in Berghem een 37-jarige vrouw aangehouden. Er werden onder meer twee luchtbuksen, vier pistolen waaronder een alarmpistool, twee busjes met pepperspray en een ploertendoder aangetroffen.
dinsdag 14 oktober 2014 - 15:23
Auto in brand na dubbele botsing op A2 bij Best
BEST - Bij een kop-staartbotsing op de snelweg A2 bij Best is maandagmiddag een auto in brand gevlogen. Die reed in op een file, ontstaan door een eerdere botsing. Daarbij was een andere wagen tegen de linkervangrail beland.
maandag 13 oktober 2014 - 14:06
Omroep Brabant blijft zelfstandige omroep, regionalen krijgen landelijke zendtijd
AMSTERDAM - De regionale omroepen moeten meer met elkaar en met Hilversum samenwerken op facilitair gebied. Ook krijgen ze zendtijd op de landelijke publieke zenders om hun bereik te vergroten. Dat blijkt uit de langverwachte plannen voor reorganisatie van de publieke omroep van staatssecretaris Sander Dekker.
maandag 13 oktober 2014 - 10:18
Spierpijn na de Marathon van Eindhoven: "Het doet nog wel vurrektes zeer!"
EINDHOVEN - De sfeer was geweldig, het weer zat mee en het publiek moedigde juist de lopers die tot het gaatje moesten, extra aan. Maar voor Ronnie van der Loo uit Oirschot was het zondag de eerste en ook meteen de laatste keer dat hij een hele marathon liep.
maandag 13 oktober 2014 - 08:53
Verdachte uit Druten geen opdrachtgever liquidatie Yvon Pfaff, blijft wel langer vast
DEN BOSCH - De 37-jarige man uit Druten die vast zit in verband met de moordzaak Yvon Pfaff wordt door het Openbaar Ministerie (OM) niet gezien als opdrachtgever. Hij blijft negentig dagen langer vast, zo is woensdag door de raadkamer in Den Bosch besloten.
woensdag 8 oktober 2014 - 17:37
Vierde jongen verdacht van schoolinbraken Mierlo
HELMOND /MIERLO - De politie heeft dinsdagmiddag in zijn huis in Helmond een vijftienjarige jongen aangehouden in het onderzoek naar inbraken in scholen in Mierlo, maandagavond.
woensdag 8 oktober 2014 - 16:44
Ook Deurne houdt uitbreiding veehouderijen voorlopig tegen
DEURNE - De gemeente Deurne verstrekt voorlopig geen vergunningen meer voor de uitbreiding van veehouderijen. Aanvragen hiervoor worden gedurende een jaar niet in behandeling genomen.
woensdag 8 oktober 2014 - 15:29
Marathon Eindhoven live op Omroep Brabant
EINDHOVEN - Omroep Brabant pakt komende zondag weer flink uit met de Marathon van Eindhoven. De prestaties van alle atleten zijn net als voorgaande jaren live te volgen op televisie, radio en internet.
dinsdag 7 oktober 2014 - 17:33
Achtduizend hennepplanten in maïsveld Milheeze levert 240 uur werkstraf op
DEN BOSCH - Twee mannen uit Boxmeer zijn dinsdag allebei veroordeeld tot werkstraffen van 200 en 240 uur. Zij worden verantwoordelijk gehouden voor de teelt van ruim 8000 hennepplanten in een maïsveld in Milheeze. Daarnaast kregen ze een celstraf van 270 dagen, maar die is grotendeels voorwaardelijk.
dinsdag 7 oktober 2014 - 15:03
« Vorige pagina
1 2 3 4 5