De Kunst van het Boeren is nu verkrijgbaar op DVD!

De mooie en integere serie de ‘Kunst van het Boeren’ is nu op DVD te bestellen. In de serie worden vijf Brabantse boerenfamilies een jaar lang gevolgd.

Brabant en boeren horen bij elkaar. Maar de maatschappelijke druk op de boer neemt toe en de agrarische sector is volop in verandering. De Kunst van het Boeren geeft een intieme kijk in de levens van deze vijf bijzondere gezinnen en toont de uitdagingen van de moderne boer. Een serie over successen, tegenslagen, het dagelijkse leven, uitdagingen en passie.

Deze 8-delige serie was te zien op Omroep Brabant in maart en april 2017, maar nu kunt u de gehele serie terugkijken op DVD.

 DVD de Kunst van het Boeren Dvd de Kunst van het Boeren De Kunst van het Boeren

 

Hoe kan ik de DVD bestellen?

U kunt de DVD bestellen door het bedrag over te maken naar ons rekening nummer NL96SNSB0901720712 t.n.v. Omroep Brabant Reclame onder vermelding van 'DVD'. Daarna kunt u mailen naar marketing@omroepbrabant.nl en daarbij vermelden naar welk adres de DVD gestuurd mag worden.

Na de betaling en ontvangst van uw mail versturen wij de DVD. Er wordt een levertijd van 5 werkdagen gehanteerd (mits het product voorradig is). Omroep Brabant is hierin wel afhankelijk van de reguliere postorderbedrijven.

De DVD kost nu slechts €19,50. Dit is inclusief verzendkosten.