Omroep Brabant-apps voor iOS, Android én Windows

Omroep Brabant heeft nu naast de Android- en iOS-apps voor smartphone en tablet ook Windows-apps beschikbaar voor smartphone en tablet/desktopcomputer. Met daarin het laatste nieuws, live tv en radio en Uitzending Gemist om alle tv-programma's van Omroep Brabant nog eens rustig terug te kijken. Helemaal gratis!

De functies zijn voor alle platformen vrijwel gelijk. Het belangrijkste Brabantse nieuws staat centraal. Geordend op actualiteit, maar ook per regio regio of nieuwsrubriek. Wie wil, kan zich gratis abonneren op pushberichten, korte tekstboodschappen die Omroep Brabant verstuurt bij grote nieuwsfeiten.

Audio en video

Zoals je van een omroep mag verwachten, zitten de apps vol met audio en video. Bij veel nieuwsartikelen vind je tv- en radiofragmenten over het zelfde onderwerp. Je kunt live televisie en radio luisteren en kijken. Voor wie haast heeft, is er Brabant Nieuws in 60 seconden. Weer, Verkeer en Vluchtinformatie van Eindhoven Airport maken het aanbod compleet. 

Regionale Omroepen

De apps zijn ontwikkeld in samenwerking met twaalf andere regionale omroepen. Ook zij hebben ieder hun eigen apps. Leverancier is het Groningse bedrijf Peperzaken.

Downloaden

De Omroep Brabant-apps kunnen hier gratis worden gedownload:

- Omroep Brabant voor Android-tablets

- Omroep Brabant voor Android-telefoons

- Omroep Brabant voor iPhone en iPad

- Omroep Brabant voor Windows Phone

- Omroep Brabant voor Windows tablet/desktop

MIjN Regio

Ben je geïnteresseerd in het nieuws uit een ander gebied of provincie? Met de MIjN Regio-app blijf je op hoogte van nieuws uit een zelf gekozen gebied met een straal van 5, 10 of 15 kilometer.

- MIjN Regio-app voor Android-tablets

- MIjN Regio-app voor Android-telefoons

- MIjN Regio-app voor Apple-telefoons en -tablets