Giel Beelen kapt boyband MainStreet af op de radio: 'Dit was gewoon niet goed'

10 december 2015 om 16:29
nl
3FM-dj Giel Beelen heeft het optreden van de Brabantse boyband MainStreet tijdens de uitzending van donderdagochtend gestopt. De dj was niet te spreken over de zangkwaliteit van de jongens.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

"Ik ga nu echt ingrijpen," zegt de populaire radio-dj tijdens een compilatie van nummers die door de band gemaakt is. "Dit gaat echt te ver."
LEES OOK: Fans MainStreet geven Giel Beelen veeg uit de pan
De jongens waren al een paar minuten aan het zingen voordat Giel er een einde aan maakte. [YouTube:body:https://youtu.be/Nf7PguC8EBo]'Dit gaat echt te ver'Beelen was op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk van de zangkunsten van de groep. “Oké jongens, ik ga nu echt ingrijpen. Jongens, alsjeblieft, dit gaat echt te ver dit. Ik heb heel lang op het punt gestaan om te onderbreken, maar ik dacht: god, jullie hebben er echt heel veel tijd in gestoken.“
[soundcloud:body:https://soundcloud.com/lammert-de-bruin/giel-onderbreekt-mainstreet]
Beelen zei dat hij nog nooit een coveroptreden hoefde te onderbreken in zijn show. "Maar jullie zijn ook nog heel jong," geeft hij aan als reden voor het valse optreden van de groep.
'Volgende keer beter'De bandleden dachten eerst nog dat Giel een grapje maakte, maar ze kwamen er snel achter dat hij serieus was. "Het was niet jullie eigen repertoire. En jullie zijn nog jong. Volgende keer beter."
Tegen RTL Boulevard zegt de band het zuur te vinden. Maar ze begrijpen de reactie van Giel wel en zeggen gewoon door te gaan en niet op te geven.
Beelen reageerde bij NOS op 3. Hij zegt dat hij 'ze er niet bij wilde naaien'. "Ik weet gewoon dat ze echt beter kunnen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.