Oosterhout Live

Nederland Muziekland: nieuw festival in Oosterhout en tv-programma op Omroep Brabant - OOSTERHOUT - De legendarische naam  Nederland Muziekland  keert terug als tv-programma en festival. De eerste editie van het nieuwe muziekfestival vindt op 22 juni plaats in Oosterhout. Als tv-programma wordt het de vervanger van Hart voor Muziek. Tot en met 1994 werd Nederland Muziekland al dertien jaar lang uitgezonden op de Nederlandse televisie.

OOSTERHOUT - De legendarische naam 'Nederland Muziekland' keert terug als tv-programma en festival. De eerste editie van het nieuwe muziekfestival vindt op 22 juni plaats in Oosterhout. Als tv-programma wordt het de vervanger van Hart voor Muziek. Tot en met 1994 werd Nederland Muziekland al dertien jaar lang uitgezonden op de Nederlandse televisie. Lees verder »

Oosterhout Live 2012 van start gegaan - OOSTERHOUT - Muziekfestijn Oosterhout Live is vrijdagavond om zes uur begonnen. Wolter Kroes trapte het tweedaagse festival af.

OOSTERHOUT - Muziekfestijn Oosterhout Live is vrijdagavond om zes uur begonnen. Wolter Kroes trapte het tweedaagse festival af. Lees verder »

Wolter Kroes opent Oosterhout Live vanuit de lucht - OOSTERHOUT - Muziekfestival Oosterhout Live gaat dit jaar op een bijzondere manier van start. Wolter Kroes, een van de hoofdacts, opent het festival met een parachutesprong.

OOSTERHOUT - Muziekfestival Oosterhout Live gaat dit jaar op een bijzondere manier van start. Wolter Kroes, een van de hoofdacts, opent het festival met een parachutesprong. Lees verder »

Oosterhout Live 2011 geslaagd feestje - OOSTERHOUT - Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli was het weer tijd voor Oosterhout Live. Onder anderen Jeroen van de Boom, Gerard Joling en Xander de Buisonje traden op tijdens het Nederlandstalige muziekspektakel. Omroep Brabant was er bij.

OOSTERHOUT - Op vrijdag 1 en zaterdag 2 juli was het weer tijd voor Oosterhout Live. Onder anderen Jeroen van de Boom, Gerard Joling en Xander de Buisonje traden op tijdens het Nederlandstalige muziekspektakel. Omroep Brabant was er bij. Lees verder »

Kaartjes Oosterhout Live geldig tijdens ‘compensatiedag’ - OOSTERHOUT - Omdat Oosterhout Live dit jaar letterlijk in het water is gevallen, komt er een ‘compensatiedag’, Take II op 19 september. Mensen die voor het evenement eerder dit jaar een kaartje hadden gekocht, kunnen dan met datzelfde ticket gratis naar binnen.

OOSTERHOUT - Omdat Oosterhout Live dit jaar letterlijk in het water is gevallen, komt er een ‘compensatiedag’, Take II op 19 september. Mensen die voor het evenement eerder dit jaar een kaartje hadden gekocht, kunnen dan met datzelfde ticket gratis naar binnen. Lees verder »