Speel Wie Wat Welluk op de radio

Speel Wie Wat Welluk op de radio

Wie Wat Welluk

Doe mee met het radiospel en maak elke werkdag in ieder programma kans op een mooie prijs. Elke presentator laat tijdens het programma een compilatie van fragmenten horen en het is de bedoeling dat jij bepaalt waar het over gaat. Het kan gaan om een persoon, om een voorwerp, om een bepaald land of bijvoorbeeld om een nieuwsfeit. Oftewel: Wie, Wat, Welluk?

Kristian Westerveld speelt het spel rond 9.50 uur, Eefke Boelhouwers rond 11.50 uur, Hubert Mol rond 14.50 uur en Maarten Kortlever rond 18.50 uur. 

 

Prijzen van 16 tot en met 20 januari: 

HOOFDPRIJS: Magimix Nespresso Inissia Black (twv €79,-)

De compacte Magimix M105 Inissia werkt met Nespresso koffiecapsules. U plaatst de capsule van bovenaf eenvoudig in de machine dankzij het handige handvat. De hoeveelheid koffie stelt u zelf in en de uitstroom stopt automatisch. Overigens is het water binnen 25 seconde op temperatuur. De koffie wordt gezet met een hoge druk van 19 bar. Verder is het waterreservoir van 0,7 liter verwijderbaar voor het makkelijk bijvullen van het water. Het kopjesrooster is in de hoogte verstelbaar zodat u mokken of hoge glazen onder de uitloop kunt plaatsen. Bovendien is de opvangbak waar 9 à 11 gebruikte capsules in passen ook makkelijk uit te nemen.

 

Voorstelling "Masterclass Geluk / The Pursuit of Happiness" van Guido Weijers op woensdag 15 maart a.s. om 20.30 uur in het Parktheater in Eindhoven!(twv €57,-)

We worden doodgegooid met zelfhulpboeken over ‘geluk', 'wetten voor succes' en 'hoe het optimale uit je leven te halen’. Iedereen die wat filosofische quotes op facebook kwakt, noemt zich personal coach. Mensen vluchten wanhopig in mindfulness of meditatie en luisteren naar klankschalen. Naast al het zweverige, zijn er ook wetenschappelijke onderzoeken en feiten over 'wat mensen gelukkig maakt’ en ‘hoe je geluk kunt beïnvloeden’. Deze wetenschappelijke kant van geluk staat centraal in de Masterclass Geluk. Guido Weijers volgde zelf masterclasses over geluk aan de Erasmus Universiteit, sprak op TEDx over 'The Pursuit of Happiness’ en deed in Bhutan onderzoek naar het Bruto Nationaal Geluk. Guido mag oprecht van geluk spreken. Dat doet hij dan ook! In een kleine twee uur komen tips en tricks voorbij die een weg vrijmaken naar maximaal geluk. Iedereen die Guido met zijn cabaretshows in het theater zag, kent z'n filosofische kant. In deze masterclass onderbouwt hij zijn filosofie met wetenschap in plaats van grappen. We beloven dan ook geen cabaret! Wel garanderen we dat u met meer inzichten en geluk naar huis gaat dan u bent gekomen. Kijk voor meer informatie op: www.guidoweijers.nl  

 

Bol.com Cadeaupas twv €25,-

De webwinkel voor boeken en cd's, maar ook voor lp's, dvd's, blu-rays, games, speelgoed, elektronica (o.a. televisies, dvd-spelers, telefonie, navigatie en e-readers), computer (o.a. notebooks, tablets, desktops, accessoires en software), huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorgingsapparaten en keukenapparaten, klus- en tuinartikelen, dierenartikelen, sportmaterialen, babyartikelen, vrijetijdszaken en woonartikelen. Bovendien worden op de website tweedehands boeken, cd's, dvd's en games verkocht.

 

Bioskaarten of een Boeken, DVD, CD of Omroep Babant goedie-pakket

 

Actievoorwaarden