Win tickets 3 Uurkes Vurraf via Instagram

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 9 februari 2018. Ook dit jaar worden de kaarten niet uitgereikt bij de ingang, maar zijn de kaarten te winnen bij Omroep Brabant.

OMROEP BRABANT INSTAGRAM (GROEPEN)
PERIODE: 15 JANUARI 2018 – 26 JANUARI 2018

Van 15 januari tot en met 26 januari 2018 kun jij jezelf en maximaal 10 vrienden inschrijven en maak je kans om met jouw (vrienden) groep uitgenodigd te worden voor 3 Uurkes Vurraf 2017.

Toelichting actie:

  1. Upload een foto van jezelf en je vriend(en) in jullie leukste carnavalskostuum op Instagram en mention @omroepbrabant en #fijnfisjenie bij je foto
  2. Stuur een mail naar win@omroepbrabant.nl en vermeld daarin je Instagram accountnaam en de namen en mailadressen van jezelf en max. 10 vrienden. LET OP: Het is mogelijk om mensen toe te voegen die geen Instagramprofiel hebben. Controleer de e-mailadressen goed! Het is later niet meer mogelijk om deze gegevens aan te passen of om de groepssamenstelling te veranderen!

Heb je het bovenstaande gedaan, dan dingen jij en jouw vrienden automatisch mee voor de entreetickets voor 3 Uurkes Vurraf 2018!

Het plaatsten van de foto is een voorwaarde voor deelname aan deze actie. De foto zelf is zal niet beoordeeld worden. Onder de deelnemers worden willekeurig de winnaars geselecteerd!  

Als je gewonnen hebt ontvang jij en de door jouw opgegeven vrienden op 1 februari 2018 automatisch de e-tickets op de mailadressen die jij via de mail naar win@omroepbrabant.nl hebt gestuurd. Het is niet mogelijk om de gewonnen kaarten later nog over te dragen. De kaarten zijn persoonsgebonden!

LET OP: Het e-ticket in combinatie met een geldig legitimatiebewijs geven je toegang tot 3 Uurkes Vurraf. Toegang tot 3 Uurkes Vurraf is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent en je in het bezit bent van een geldig e-ticket en een geldig legitimatiebewijs. LEGITIMATIE IS VERPLICHT! Helaas zal de organisatie je de toegang moeten weigeren als je geen legitimatiebewijs hebt wat overeenkomt met de naam op het e-ticket! Beide zaken worden gecontroleerd!

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over het toegangsbeleid van 3 Uurkes Vurraf 2018!