Win tickets 3 Uurkes Vurraf via Radio

Win tickets 3 Uurkes Vurraf via Radio

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 9 februari 2018. Ook dit jaar worden de kaarten niet uitgereikt bij de ingang, maar zijn de kaarten te winnen bij Omroep Brabant.

PERIODE: 15 januari 2018 - 26 januari 2018

Van 15 januari tot en met 26 januari 2018 zal er dagelijks regelmatig een Fijnfisjenie kreet te horen zijn. Heb je de kreet gehoord bel dan direct met onze studio (0909-123 0909). Kom jij in de uitzending dan win je twee tickets!

Als je gewonnen hebt:

  1. Ontvang je een e-mail met instructies over welke gegevens je naar ons kunt mailen
  2. De e-tickets zullen vervolgens op 1 februari 2018 verstuurd worden naar de e-mailadressen zoals jij deze hebt opgegeven.

LET OP: Het e-ticket in combinatie met een geldig legitimatiebewijs geven je toegang tot 3 Uurkes Vurraf. Toegang tot 3 Uurkes Vurraf is alleen mogelijk als je 18 jaar of ouder bent en je in het bezit bent van een geldig e-ticket en een geldig legitimatiebewijs. LEGITIMATIE IS VERPLICHT! Helaas zal de organisatie je de toegang moeten weigeren als je geen legitimatiebewijs hebt wat overeenkomt met de naam op het e-ticket! Beide zaken worden gecontroleerd!

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over het toegangsbeleid van 3 Uurkes Vurraf 2018!