Bureau Brabant is te zien op maandagavond om 18.00 uur.

Artikelen over Bureau Brabant

Leidt een groene aansteker naar de brandstichter bij jeugdzorginstelling De La Salle?

Op vrijdag 3 april woedde er een grote brand in een gebouw van jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel. De vlammen sloegen metershoog uit het dak en het gebouw werd verwoest. Enkele dagen na de brand bracht de politie al naar buiten dat er sprake was van brandstichting. Er zijn inmiddels verschillende sporen gevonden die mogelijk naar de dader wijzen. Weet jij bijvoorbeeld wie er in die periode met een groene aansteker op zak liep?

Leidt een groene aansteker naar de brandstichter bij jeugdzorginstelling De La Salle?

Vechtersbazen in pizzeria in Vlijmen nu duidelijk op foto, omdat ze zich niet hebben gemeld

De vier mannen die worden gezocht voor een extreem zware mishandeling tijdens carnaval in een pizzeria in Vlijmen, hebben zich nog niet gemeld. De politie had hen tot deze maandag de tijd gegeven dat te doen. Hiervoor werd een oproep geplaatst, waarin de gezichten van de verdachten onherkenbaar waren gemaakt. Bureau Brabant, het opsporingsprogramma van justitie, politie en Omroep Brabant, brengt ze maandagavond herkenbaar in beeld.

De vier verdachten van de zware mishandeling in Vlijmen.

Vechtpartij op Haagdijk in Breda was 'een explosie van geweld', slachtoffer kreeg drie messteken

Eind december 2019 was er op de Haagdijk in Breda een vechtpartij tussen een groep jongeren en twee mannen die een sigaretje stonden te roken bij hun auto. Tijdens het passeren is er iets gezegd waarna de vlam in de pan sloeg. De politie noemt de vechtpartij 'een explosie van geweld' en zoekt de vier jonge mannen die onderdeel uitmaakte van een grotere groep. Het tv-programma Bureau Brabant zendt maandag een reconstructie, maar ook de met een telefoon gefilmde beelden van de heftige vechtpartij uit.

Vechtpartij op Haagdijk in Breda leek 'een explosie van geweld', slachtoffer kreeg drie messteken.