Bureau Brabant is te zien op maandagavond om 18.00 uur.

Artikelen over Bureau Brabant

Vrouwen staan doodsangsten uit bij gewelddadige overval: daders op beeld

Twee jonge vrouwen staan in de nacht van 23 op 24 december doodsangsten uit als twee gewapende overvallers hun appartement aan de Wolmaransstraat in Tilburg binnendringen. Eén van de vrouwen krijgt een pistool op haar hoofd gezet. De ander wordt bedreigd met een mes. Ook worden beide slachtoffers door de overvallers geschopt en geslagen. In opsporingsprogramma Bureau Brabant werden maandagavond beelden van de twee daders getoond.

Twee jonge vrouwen staan in de nacht van 23 op 24 december doodsangsten uit als twee gewapende overvallers hun appartement aan de Wolmaranstraat in Tilburg binnendringen.

Medewerkster van Primera was doodsbang toen deze man haar een mes op de keel zette

Een medewerkster van een filiaal van de Primera aan de Westermarkt in Tilburg werd op 1 juli 2020 op gewelddadige manier overvallen. De dader zette daarbij een mes op de keel van de vrouw die doodangsten heeft uitgestaan. "Hij hoefde maar één beweging met het mes te maken', vertelt de vrouw anoniem in Bureau Brabant. Het opsporingsprogramma laat maandag een duidelijke foto van de dader zien, in de hoop dat mensen hem herkennen.

Medewerkster van Primera was doodsbang toen deze man haar een mes op de keel zette