Carnaval 2019

Hét feest van Brabant. Van vrijdagmiddag 1 maart tot en met dinsdag 5 maart maar liefst 24 uur per dag carnaval op internet, TV en radio bij Omroep Brabant. Niets missen van alle activiteiten, programma’s, optochten en feestjes in de provincie? Dan ben je hier op het juiste adres!


Ga naar: 3 UURKES VURRAF - OPTOCHTEN - KRUIKENSTAD IN KOORFIJNFISJENIE CAFE - DWEILRADIO - CARNAVAL VURRAF

Omroep Brabant TV
KPN - 507
Ziggo - 30/712

Omroep Brabant Radio

Zuidoost - 87.6 FM
Midden - 91.9 FM
Noordoost - 95.8 FM
West - 91.0 FM

Of kijk en luister via de app van Omroep Brabant (Apple en Android)

3 UURKES VURRAF

De aftrap van het Brabantse carnaval is traditiegetrouw ‘3 Uurkes Vurraf’. Drie uur lang de allerbeste en meest populaire carnavalsmuziek van 2019. Kijk terug naar de uitzending van dit jaar:

Kijk hier terug naar de volledige uitzending:

CARNAVALSOPTOCHTEN

Kijk terug naar:

ACTIVITEITEN

Kruikenstad in Koor

Omroep Brabant zendt Kruikenstad in Koor dit jaar weer LIVE uit. Het meezingevenement voor carnavalsvierders om samen te zingen en te hossen.Je kunt thuis zo hard als je wilt meezingen, omdat alles ondertiteld wordt. Kijk hier de volledige uitzending terug.

Kruikenstad in Koor 2019:

FIJNFISJENIE CAFÉ

Vanuit het Fijnfisjenie Café van Omroep Brabant in Son een blik op carnavallend Brabant. Iedere carnavalsdag vanaf 13.00 uur LIVE op TV met optredens, gasten, verslaggevers op pad in heel de provincie met het Brabants Buske, de mooiste optochten, de leukste clips uit 3 Uurkes Vurraf, de leukste tonpraters en vooral heel veel feestvierende Brabanders. Aan het eind van iedere dag zijn de hoogtepunten te zien uit het Fijnfisjenie Café.

DWEILRADIO

Ook op radio is het 24 uur per dag carnaval,  alle dagen van 09.00 uur tot 18.00 LIVE dweilradio, daarna non-stop carnavalsmuziek. Iedere nacht is er LIVE radio tussen 00.00 - 03.00 uur met ‘Brabantse Nachten Zijn Lang Carnaval’. Een absolute aanrader voor alle nachtbrakers. Luisteraars kunnen naar de studio bellen voor verzoekjes en vertellen hoe zij hun carnaval beleven. Tel: 0909 - 1230909

KOM IN DE STEMMING VOOR CARNAVAL 

Spotify carnavallijst

 Zin om vast in de stemming te komen voor carnaval? Dat kan nu met onze carnavallijst op Spotify. Bekijk de lijst hier!

Carnaval Vurraf

In Carnaval Vurraf blikt Jordy Graat vooruit op het aankomende feest.

 Aflevering 4:

Aflevering 3:

Aflevering 2:

 

Aflevering 1: