Carnaval 2020

Wil je niets missen van alle activiteiten, programma’s, optochten en feestjes van carnaval in onze provincie? Dan zit je hier goed! Want nergens kun je zoveel carnaval beleven als bij Omroep Brabant. Van vrijdagmiddag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari stort Omroep Brabant zich op internet, TV en radio weer vol overgave in het feestgedruis van carnaval. Heb jij er ook al zoveel zin in?

3 Uurkes Vurraf

Carnaval in Brabant zal dit jaar weer traditiegetrouw starten met 3 Uurkes Vurraf op vrijdag 21 februari 2020.
Van: 13.00 - 18.00 uur
Locatie: Pullman Eindhoven Cocagne, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven

Tickets voor 3 Uurkes Vurraf zijn niet te koop en alleen te winnen bij Omroep Brabant. Je kunt je inschrijven voor de loting, maar ook zijn er in de aanloop naar carnaval diverse acties bij Omroep Brabant waarmee je kaarten kunt winnen. Alle acties zullen op deze pagina verschijnen, houd dus deze pagina goed in de gaten!

Heb jij altijd al eens naar 3 Uurkes Vurraf willen gaan? Dat kan!

Schrijf je hier in voor de loting en maak kans op kaarten. De loting vindt plaats in de tweede week van februari. Als je dan ingeloot bent, ontvang je je E-ticket op donderdag 13 februari vanaf 11:11 uur. Dan worden alle E-tickets naar de prijswinnaars gestuurd. Lees ook even onze voorwaarden en veelgestelde vragen over de winacties en het toegangsbeleid.

Winacties

Radio
Periode: 27 Januari – 7 Februari
DOE MEE EN MAAK KANS OP TWEE TICKETS!

Van maandag 27 januari tot en met vrijdag 7 februari zal er dagelijks regelmatig een Fijnfisjenie-kreet in de uitzending te horen zijn. Heb je de kreet gehoord, bel dan direct met de studio (0909-123 0909). Kom je in de uitzending dan win je twee tickets!

Tip: houd ook de facebookpagina’s van Wakker!, Brabants Bont, Muziek & Zo, Afslag Zuid, Graat & De Laat en Zet ‘m OB in de gaten!

Brabants Buske
Op vrijdag 14 en zondag 16 februari gaan Jordy en Betty weer op pad met ’t Brabants Buske. Waar ze precies naartoe gaan is een verrassing, maar leg je pèkske maar vast klaar!

 

Terugblik carnaval 2019

Wil je nog eens terugkijken naar carnaval 2019? Kijk dan op www.omroepbrabant.nl/carnaval2019