Ladies Night: Magic Mike's Last Dance

In 't Spectrum in Schijndel zijn op dinsdagen regelmatig gave films te vinden. Op 28 maart draait daar de film Magic Mike's Last Dance. Deze avond is niet zomaar een filmavond, het is een echte Ladies Night. Een avond vol met kraampjes van verschillende lokale ondernemers, een glaasje prosecco en lekkere hapjes. Je maakt kans op een van de goodiebags én ga gaat lekker naar de film. Kijk voor meer informatie op de website. 

Verhaal
“Magic” Mike Lane gaat na lange tijd het podium weer op nadat hij door een mislukte zakendeal blut is en als barman werkt in Florida. Voor een hopelijk laatste uitspatting gaat Mike naar Londen met een rijke socialite die hem een aanbod doet dat hij niet kan weigeren… al heeft zij zo haar eigen plannen. Als Mike er uiteindelijk achter komt wat haar bedoeling is, blijkt er veel op het spel te staan. Zal het hem en het groepje sexy nieuwe dansers dat hij moet klaarstomen lukken om een geweldige show neer te zetten?

‘t Spectrum
't Spectrum is het culturele hart van Schijndel. Na een grote verbouwing in 2018 heeft de multifunctionele ontmoetingsplek er een grote theaterzaal bijgekregen waar regelmatig lokale en niet lokale artiesten hun kunsten vertonen. De filmclub Schijndel kiest regelmatig een mooie filmhuisfilm om er te vertonen. Maar ook voor andere films, lezingen, workshops en een lekker kopje koffie kan je er terecht. 

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners