Cabaret: Finalisten 'Ik Ga Stuk'

Talentvolle, beginnende cabaretiers deden auditie voor een jury én publiek. Tien auditanten gingen door naar de workshops, de drie finalisten wonnen een eigen theatertour door heel Nederland. Nu is het zover!

De finalisten van het nieuwe BNNVARA-programma Ik Ga Stuk gaan toeren en komen ook naar ons theater. Met cabaretier Stefano Keizers als steun en toeverlaat op hun weg naar het hoofdpodium. Drie talenten hebben de harten van juryleden Thomas van Luyn, Soundos El Ahmadi en Jörgen Tjon a Fong weten te veroveren en schopten het tot in de finale. Met begeleiding van grootmeesters als Tineke Schouten, Jandino Asporaat, Martijn Koning, Ashton Brothers en Margôt Ros op zak, is het voor de ambitieuze winnaars nu tijd om voor het Nederlandse publiek te gaan spelen. Ontdek zelf wie deze drie comedytalenten zijn en woon hun eerste theatertour bij!

De Blauwe Kei
Vroeger waren ze te vinden in het centrum van Veghel, maar tegenwoordig staat Theater de Blauwe Kei op de Noordkade. In het hart van die culturele hotspot draait het ‘Theater aan de Noordkade’ op volle toeren. Tussen de oude fabriekshallen waar vroeger de veevoermachines loeiden, klinkt nu muziek. Maar ook cabaret, toneel en dans is er te zien. Elk theaterseizoen heeft de Blauwe kei weer een druk programma. Houd vooral onze UITagenda bij voor de gaafste optredens die je niet mag missen! 

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners