De Veghelse Quiz

Ben jij een puzzelaar? Meld jouw team dan aan voor de Veghelse Quiz. Op 31 maart 2023 staat er een quiztas voor je klaar. Als je tenminste niet vergeet om jouw team aan te melden. Dus verzamel alle Veghel-kenners, puzzelaars, pubquiz-kampioenen, manusjes-van-alles en gezelligheidsdieren die je kent en schrijf jouw team in. Per team betaal je € 17,50 inschrijfgeld. Let op: aanmelden voor de Veghelse Quiz is mogelijk tot 8 maart 2023. En nee, je hoeft niet uit Veghel te komen om mee te mogen doen: Ieder team is welkom. 

Oppas regelen is niet nodig, want ook dit jaar is er weer een speciale kinderquiz. Bij je inschrijving kun je aangeven of je de kinderquiz (gratis!) wilt ontvangen. Nieuw dit jaar is dat er ook een prijs wordt uitreiken aan de winnaar van de kinderquiz.

Nog niet eerder mee gedaan? Dit kun je verwachten:
De Veghelse Quiz is een quiz die je speelt op een zelfgekozen locatie. Je mag alle hulpmiddelen gebruiken die tot je beschikking staan. Eén teamlid haalt het quizboek aan het begin van de avond op. Voor 23.00 uur moeten alle opdrachten ingeleverd zijn. Soms moet je op een bepaald tijdstip op een bepaalde locatie zijn voor een speciale opdracht. Voor andere vragen moet je in je omgeving op zoek naar de juiste personen of aanwijzingen. Sommige vragen zijn echte doe-opdrachten, andere opdrachten zijn meer voor de denkers.

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners