Uden/Maashorst Kidstrail workshop

Speciaal voor de kinderen tot en met 12 jaar wordt er een speciale Kidstrail georganiseerd. De kinderen die goed voorbereid aan de trail willen staan, vindt er op zondag 19 maart een gratis clinic plaats.

Clinic op Bedaf

Twee weken voor de Maashorst Trailrun wordt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar een gratis clinic georganiseerd bij de stuifduinen van Bedaf. Tijdens de clinic leren kinderen van ervaren trainers hoe ze het beste snel en makkelijk door de bossen en over de heuvels hardlopen. De training wordt gehouden van 13.00 tot 14.00 uur. Verzamelpunt is de parkeerplaats tegenover kampeerboerderij D’n Dorsvlegel aan de Canadasweg in Uden.

Maashorst Trailrun

Stichting Maashorst Events en De Keien Atletiek zorgen op 2 april voor een uitdagend én mooi parcours waarbij iedereen de kans krijgt de mooiste plekken van De Maashorst te ontdekken. Start- en finishlocatie is camping De Heische Tip aan de Straatsven in Zeeland. Voor de kinderen tot en met 12 jaar wordt een uitdagend parcours van 1 of 2 kilometer uitgezet. Om 13.00 uur gaan zij van start.

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners