Asperges op de Velden

Van 18 mei t/m 4 juni 2023 vindt al weer de zevende editie plaats van Asperges op de Velden. Een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Bijna drie weken lang verrijst weer een stijlvol pop-up restaurant middenin de aspergevelden in het buitengebied van Veldhoven. Elke dag bereiden onze chefs culinaire hoogstandjes met de vers gestoken asperges in combinatie met diverse Brabantse streekproducten.

Ons sfeervol ingerichte openluchtrestaurant is omringd door de vele aspergebedden en biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen tot een maximum van 150 (overdekte) zitplaatsen. En ben je benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat je dan rondleiden door de boer en steek zelfs je eigen asperges als je dat wenst.

We bieden een uitgebreid en gevarieerd programma. Voor jong en oud en zowel zakelijk als privé mogelijk. Net als voorgaande jaren kent het evenement top-chef dagen waarbij diverse (sterren)restaurants komen koken. Maak kennis met de wereld van de Michelin-koks en laat je zintuigen prikkelen. Deze culinaire beleving wil jij toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur!

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners