Concert door Gospelkoor ‘His Voice’ in Sint-Jan Waalwijk

Op zondag 19 maart om 14.30 uur zal het bekende gospelkoor ‘His Voice’ uit Alblasserdam een afwisselend concert geven in de Sint-Jan de Doperkerk in Waalwijk, muzikaal ondersteund door piano en het gebruik van tracks. Deze mooie middag wordt georganiseerd door de Vrienden van Sint Jan. Iedereen is welkom en de entree is zoals altijd gratis. Het concert start om 14.30 uur en de deuren staan vanaf 14.00 uur voor u open. In de pauze is er gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en even bij te praten. 

Gospelkoor ‘His Voice’ uit Alblasserdam is een enthousiast koor dat vol overgave en beleving het evangelie ten gehore brengt. Het koor bestaat al sinds augustus 1996 en telt gemiddeld maar liefst 70 leden. Het repertoire is zeer afwisselend. Van rustige a-capella nummers tot swingende gospels. ‘His Voice’ heeft goede solisten en samen met het koor brengen zij iets unieks: een muzikale beleving.
Om een breed publiek te bereiken, worden de meeste liederen gezongen in het Nederlands en Engels. Het koor staat onder leiding van Jaco Mulder uit Emmeloord en veel van de liederen die het koor zingt zijn door hem geschreven of gearrangeerd. Het koor wordt deze middag muzikaal begeleid door piano en het gebruik van tracks. Soms treedt het koor ook op met een band.

Naast het organiseren van eigen concerten, verleent His Voice regelmatig medewerking aan kerkdiensten en aan verschillende andere christelijke activiteiten, zoals openluchtdiensten, lichtjesavonden rond Kerst en zangdiensten. Ook heeft het koor meegewerkt aan diverse opnames van het EO-televisieprogramma “Nederland zingt”.

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners