Smakenrad "Wheel of Taste"

Het Smakenrad, het unieke horecaconcept in een reuzenrad, komt weer naar ‘s-Hertogenbosch! Dat betekent eten en drinken met een spectaculair uitzicht op 70 meter hoogte!
 
Primeur! Niet alleen is het Smakenrad hoger dan ooit, we staan ook voor het eerst met het spiksplinternieuwe reuzenrad in het geweldige ’s-Hertogenbosch (onze “hometown”, de stad waar het allemaal begon)! Van 1 mei t/m 11 juni verwelkomen we je graag aan boord van het Smakenrad op onze nieuwe locatie op de Vliert, waarin je uitkijkt over ’s-Hertogenbosch en verre omgeving! Geniet van deze unieke beleving; Het Smakenrad tovert dit voorjaar wederom degondels in het reuzenrad om tot verdraaid sfeervolle privé restaurantjes, op 70 meter hoogte! Wat ook nieuw is dit jaar is onze “Hoogtevrees Gondel”. Wil je al geruime tijd de beleving een keer meemaken, maar durf je echt niet naar 70 meter hoogte? Wij hebben speciaal voor jou een hoogtevreesgondel op de grond! Door middel van Ledschermen zie je uit je raam het uitzicht welke al onze gasten ervaren. Op deze manier ervaar je de hele Smakenrad beleving, maar met beide benen op de grond!

Kom heerlijk dineren, geniet van een ontbijtje, boek een High Tea in het weekend, ga gezellig lunchen of kom knus borrelen! Verras je moeder met een High Tea of Diner op moederdag? Samenkomen tijdens Hemelvaart en Pinksteren om heerlijk te lunchen of borrelen? We gaan er een prachtige feestmaand van maken! Ready for take off?

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Geschreven door
VisitBrabant en partners