Workshop EverAfterPrint

Workshop Illustreren voor boeken: De Cover

Hoe vaak heb jij een boek opgepakt vanwege de cover? Vaak waarschijnlijk! Covers zijn stiekem best belangrijk. Ze kunnen écht een boek verkopen. Maar waar moet je op letten als je een cover ontwerpt? In de workshop 'Illustreren voor boeken' zullen Cindy (schrijver) en Renée (illustrator) uitleggen hoe zij het aanpakken.

EverAfterPrint

Cindy en Renée hebben samen inmiddels zes Young Adult boeken uitgegeven onder de naam EverAfterPrint met de focus op heel uiteenlopende verhalen. Ze vinden namelijk dat iedereen held mag zijn en zich held moet kunnen voelen! Cindy en Renée hebben verschillende genres uitgegeven: van fantasy tot boeken met een paranormaal of supernatural tintje. Allemaal met een vleugje (of een flinke scheut) magie dus! Bij die mooie boeken, horen mooie covers! En na 5 jaar boeken schrijven en uitgeven hebben ze meer dan genoeg ervaring en tips over hoe dat precies in zijn werk gaat.

Voor de tips kun je op donderdagavond 8 juni terecht in het RAADhuis in Schijndel. Tijdens de workshop van EverAfterPrint en ga je natuurlijk ook zelf aan de slag, dus schrijf je snel in via [email protected] of via de activiteitenagenda van de Bibliotheek. Kaartjes kosten € 5,00. Je kunt ook kaartjes kopen aan de deur. Dan betaal je met je pin. We starten om 19:30 uur.

Deze activiteit wordt georganiseerd door Kunstcollectie Meierijstad en de Bibliotheek Meierijstad www.kunstcollectiemeierijstad.nl en www.nobb.nl/activiteiten

4 oktober 2023

18:50

Schijndel

Markt 20, 5482 NG

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners