Bossche Avondvierdaagse

De Avondvierdaagse in Den Bosch: Loop mee en geniet van vier dagen vol plezier en beweging! Dit jaar vindt het evenement plaats van 6 tot 9 juni, en er zijn verschillende startplaatsen waaruit je kunt kiezen. Doe mee en ontdek de prachtige omgeving van Den Bosch terwijl je samen met anderen geniet van deze gezellige wandeltocht.

De startplaatsen voor de Avondvierdaagse zijn de RKVV Wilhelmina, De Stolp, Restaurant De Beren en de Parade. Je hebt dus de mogelijkheid om te vertrekken vanaf een locatie die het beste bij jou past. Of je nu een fanatieke wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen avondwandeling, er is voor elk wat wils.

Om deel te nemen aan de Avondvierdaagse wordt er een inschrijfgeld van €5,00 gevraagd. Met dit bedrag kun je deelnemen aan alle vier de dagen van het evenement en krijg je een uniek aandenken aan de Avondvierdaagse in Den Bosch.

Het evenement is geschikt voor alle leeftijden, dus neem je familie, vrienden en collega's mee en maak er samen een onvergetelijke ervaring van. Geniet van de prachtige routes, de gezellige sfeer en de voldoening van het voltooien van elke wandeldag.

Mis deze kans niet om Den Bosch op een unieke manier te verkennen en tegelijkertijd actief bezig te zijn. Schrijf je in en loop mee met de Avondvierdaagse van 6 tot 9 juni. Kom en geniet van deze bijzondere gelegenheid om samen te wandelen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van de prachtige stad Den Bosch.

4 oktober 2023

17:58

's-Hertogenbosch

Genhoes 16, 5235 CH

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners