KuBra-Art presenteert expositie: Zomersalon '23

Indrukwekkende expositie tijdens ‘Zomersalon ‘23’ bij KuBra-Art vanaf 5 augustus 2023

KuBra-Art Rosmalen toont tijdens de indrukwekkende expositie ‘Zomersalon ‘23’ een diversiteit aan werken in haar galerie, online en in 8 etalages in het centrum van Rosmalen. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 5 augustus van 14 tot 16 uur in de vernieuwde KuBra-Art galerie, alwaar de kunstenaars vertellen over hun werk.

De expositie in de KuBra-Art Galerie, Achter de Driesprong 9 in Rosmalen loopt van 5 augustus t/m 24 september 2023 en is vrij te bezoeken van woensdag t/m zaterdag van 11 tot 17 uur.

Zeven Brabantse kunstenaars hebben ons van prachtige stukken voorzien. De expositie zit boordevol diversiteit. Een zomerse blik in vele kleuren, stijlen en materialen.

Wat is er te zien?

‘Zomersalon ‘23’ is een gevarieerde expositie met vertederende keramische beelden, ruige metalen sculpturen, schilderijen met bijenwas op paneel, impressionistische natuurschilderijen, abstracte en expressionistische schilderijen en schilderijen in olie en acryl waarbij klanken op het doek zijn gezet.

Daarnaast zijn er unieke kleine kunstwerkjes te zien van 15 regionale kunstenaars. Kortom; een interessante en gevarieerde mix van stijlen en materialen. Meer info: www.stichtingkubra.nl

Exposanten: An Brzoskowski, René Roovers, Pierre van Dijk, Finy Pijnenburg, Jan Steenbekkers, José Grevers- van de Ven en Leny de Vos-van Erp

22 september 2023

03:42

Rosmalen

Achter de Driestprong 9, 5241TK

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners