Schilderijen expositie Joke Visser

Joke Visser exposeert kleurrijk werk.

Vitalis Engelsbergen in Eindhoven stelt lokale kunstenaars in staat om hun werken te exposeren. Van 9 september tot en met 23 november 2023 van 09.00u – 20.00u kunt u werken van haar bekijken.

Joke’s schilderijen zijn veelal als zeer kleurrijk figuratief te betitelen, al zijn abstracte fantasieën en ook wel composities van elementen gemaakt van keramiek, metaal onderdeel van haar werk. Veelzijdig, kleurrijk en fraai zijn de kenmerken van haar kunst.

Joke is al geruime creatief bezig op verschillende gebieden. Strevend naar het beste resultaat heeft ze tot op heden cursussen op diverse gebieden gevolgd. Gewapend met deze bagage begint Joke met het schilderen van bloemen, omdat schilderen indertijd voor haar toch het meest aantrekkelijk en uitdagend was. Vervolgens zijn er dieren, min of meer abstracte werken en menselijke figuren in haar kleurig en fantasierijk oeuvre gekomen en is zij ook met keramiek en assemblages gaan werken. Haar motto: “De prijs mag niet bepalen of iemand iets mooi moet vinden.”

Van alle aspecten van haar werk zijn bij deze expositie bij Vitalis Engelsbergen  voorbeelden te zien. U kunt de expositie bekijken in de Maria van Bourgondiëlaan 8 in Eindhoven tijdens de genoemde openingsuren.

20 mei 2024

11:24

EINDHOVEN

Maria van Bourgondiestraat 8,

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners