Expositie Eric Ceccarini

Bewonder het prachtige werk van Eric Ceccarini tijdens zijn expositie bij Gallery van Dun. Een synergie tussen model, kunstenaar en de Belgische fotograaf. 

Eric Ceccarini
Hij studeerde af in fotografie aan de Infa te Brussel en werkte als fotograaf voor wereldnamen als L’Oreal, Elle, Marie-Claire en later zelfs voor Coca Cola en Saab, waarmee hij de ‘Zilveren Leeuw’ te Cannes won.

Professionals waarderen hem vanwege zijn artistiek unieke manier om een gegeven vast te leggen op de gevoelige plaat. Door zijn cameralens, het verlengstuk van zijn oog, fixeert hij fluweelzachte schilderachtige beelden in kaders, maximaal gebruikmakend van natuurlijk licht.

Painters Project
100 wereldberoemde kunstenaars heeft hij gevraagd een van zijn modellen te gebruiken als natuurlijk canvas en te beschilderen in ieders specifiek unieke schilderstijl. Deze worden dan door Eric, middels zijn sublieme manier van observeren en belichten gefotografeerd tot ware fotokunstwerken.

Naast dit Painters Project heeft Eric iets vernieuwends, waarin hij de kijker een blik laat werpen in zijn “darkroom” met de typische rode lamp en een drooglijn met zwart wit afdrukken. Zo waant u zich even in zijn doka (donkere kamer).
9 december 2023

05:58

Oisterwijk

De Lind 52, 5061 HX

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners