Ondernemerscafé Deurne

Een avond waar op informele wijze van gedachte gewisseld wordt over tal van zaken die ondernemend Deurne - van grote bedrijven tot de detailhandel - bezighoudt

Thema
Agrarische sector. Zoals eerder aangekondigd staat tijdens deze avond de agrarische sector centraal. Er is ontzettend veel aan de hand in de agrarische sector. Van op koopregelingen/saneringsregelingen naar nieuwe stalsystemen en vragen over toekomstperspectieven.

Gasten
Ruud Kuijpers,
voormalig nertsenhouder en sinds 2019 trotse eigenaar van een bedrijf dat gespecialiseerd is in Sierteelt. De tweede gast is Mark Swinkels, eveneens voormalig nertsenhouder en inmiddels eigenaar van het bedrijf Sesampoort. Deze ondernemers moesten veel keuzes maken vanwege gedwongen staking van de nertsenhouderij. Welke vervolgstappen hebben ze genomen en hoe bepaal je wat je wil gaan doen? Vragen die de komende jaren wellicht bij meerdere ondernemers gaan spelen. Kortom: het belooft een interessante avond te worden.

Presentatoren
Niels Crooijmans en Jan van den Heuvel.

Inloop
Vanaf 20.30 uur.

Over het Ondernemerscafé Deurne
(In de regel) vijf edities in de periode oktober-juni. Inloop 20.30 uur, aanvang stipt om 21.00 uur eindtijd 22.00 uur. De avond in café De Brouwer aan de Markt in Deurne heeft een open karakter; ook niet-ondernemers zijn welkom. Het verslag van de avonden is al de dag erna te lezen op de site van het ondernemerscafé: www.ondernemerscafedeurne.nl Daarop is ook meer informatie over het ondernemerscafé te vinden.

6 december 2023

03:26

DEURNE

Markt 7, 5751 BE

Profielfoto van VisitBrabant en partners
Mogelijk gemaakt door
VisitBrabant en partners