Samen voor de Voedselbank - Inzamelpunten in Brabant

Veel Brabanders maken gebruik van de voedselbank. Omroep Brabant wil hen steun bieden en organiseert daarom voor de 5e keer ‘Samen voor de Voedselbank’. De actie is van maandag 3 december tot en met vrijdag 14 december 2018.

Om het inleveren zo makkelijk mogelijk te maken zijn er locaties nodig die zich omtoveren tot inzamelpunt. We roepen scholen, winkels, sportscholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen of kantoren op zich aan te melden; iedere locatie in Brabant kan een inzamelpunt worden. Het inzamelpunt zet op (vooraf afgesproken) eigen tijden de deuren open. De producten die ingezameld worden hoeven niet in een koeling bewaard te worden. 

Er zijn inmiddels voldoende inzamelpunten. Heb je spullen voor de voedselbanken of wil je meehelpen op een van de inzamelpunten, bekijk dan hieronder op het kaartje waar je terechtkunt.


Of kijk voor meer nieuws naar Samen voor de Voedselbank

Onderstaande kaart bevat alle locaties van inzamelpunten tijdens de actie 'Samen voor de Voedselbank'. Deze kaart wordt naar aanloop van de actieweken steeds bijgewerkt.