Slachtoffers vliegramp begraven en gecremeerd

11 juni 2010 om 15:54
nl
De uitvaartdienst van Pim Donders en Renske Smith heeft zaterdagmiddag in Etten-Leur massale belangstelling getrokken. Ze kwamen een maand geleden om het leven kwamen bij de vliegramp in Tripoli. Vele honderden mensen woonden de dienst bij. Onder hen was Commissaris van de Koningin Wim van de Donk. Patrick, Trudy en Enzo van Assouw werden zaterdag gecremeerd.
Geschreven door

De uitvaartdienst werd gehouden in de Heilig Hartkerk in Etten-Leur. Aansluitend werden Donders en Smith op de Algemene Begraafplaats begraven. De dienst was ook te volgen op een scherm in de aula van de Katholieke Scholengemeenschap Etten-Leur. Donderdagavond was er al een avondwake in Geldrop.

Pim Donders is de oudste zoon van burgemeester Rianne Donders van de gemeente Geldrop-Mierlo. Hij werkte bij de brandweer in Etten-Leur en Renske had een baan bij de provincie. De twee waren lid van Hockeyclub Etten-Leur.

Crematie familie Van Assouw
Zaterdag werden Trudy, Patrick en Enzo van Assouw in besloten kring gecremeerd. Pastoor Gerard van Hoof leidde de dienst die daaraan vooraf ging. Omroep Brabant-verslaggever Fred Meeuwsen sprak hem over de dienst.
Bezoekers van de uitvaart.
Een van de kisten wordt de kerk in gedragen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.