75.000 kippen dood bij brand Middelbeers

MIDDELBEERS - In Middelbeers zijn donderdagmiddag 75.000 kippen omgekomen bij een grote brand. De brand verwoestte twee kippenschuren bij een bedrijf aan de Paardseheide.

De rookwolken waren vanaf de snelweg A58 te zien. De brandweer sprak van een 'zeer grote brand'.
Het <a href="http://maps.google.nl/maps?hl=nl&amp;q=Paardseheide,Middelbeers&amp;um=1&amp;ie=UTF-8&amp;hq=&amp;hnear=Paardseheide,+5091+Middelbeers&amp;gl=nl&amp;ei=zNE1TKG0OpSNOPG-9LgE&amp;sa=X&amp;oi=geocode_result&amp;ct=title&amp;resnum=1&amp;ved=0CBkQ8gEwAA" target="_blank">pluimveebedrijf</a> ligt in het buitengebied van Middelbeers en is niet gemakkelijk voor brandweerwagens te bereiken. Er liggen geen andere boerderijen om het pluimveebedrijf, dus er lijkt geen gevaar te zijn voor de omgeving. Wel werd er gewaarschuwd voor asbest.
<img alt="" style="margin: 0px; width: 500px; height: 375px;" src="/media/images/201007/brandmeike.jpg" />(Foto: Meike de Jong)
<img alt="" style="margin: 0px; width: 620px; height: 340px;" src="/media/images/FotoFemkebrandMiddelbeers.jpg" />(Foto: Femke de Jong)
<img alt="" style="margin: 0px; width: 620px; height: 340px;" src="/media/images/MiddelbeersmooiefotoFemkede.jpg" />(Foto: Femke de Jong)
Meer over dit onderwerp:
brand middelbeers
Deel dit artikel: