Graffitispuiters nemen Berenkuil onder handen - fotoserie

EINDHOVEN - De rotonde op het Insulindeplein in Eindhoven, in de volksmond De Berenkuil genoemd, is voorzien van nieuwe graffiti. Artiesten uit binnen- en buiteland gaven het verkeerspunt een nieuw kleurtje tijdens graffitifestival 'Step in the Arena'.

De rotonde is een bekende plek bij graffitispuiters uit de hele wereld. Bij de creatievelingen staat de Brabantse hotspot hoog aangeschreven. De kunstenaars werden tijdens het spuiten bewonderd door het toegestroomde publiek. Zij keken toe terwijl dj's voor achtergrondmuziek zorgden.
<img src="/media/images/201009/Reptielenkop_620.jpg">Dieren worden vaak als onderwerp gebruikt.
Er was zaterdagmiddag een deel gereserveerd voor de Toasters. Zij vullen zondag het laatste stuk in. Het internationale event is georganiseerd door <a href="http://www.dynamo-eindhoven.nl/" target="_blank">Dynamo Eindhoven</a>.
<img src="/media/images/201009/Graffiti-artiesten-aan-het-werk620.jpg">Genoeg muur om op te spuiten.
Foto's downloaden<br>Interesse in een van de foto's? Je kunt ze zelf kosteloos downloaden op <a href="http://www.flickr.com/photos/omroepbrabant/sets/72157624808784513/" target="_blank">deze pagina</a>. Klik op de foto naar keuze. Klik daarna boven de foto op het vergrootglas en daarna op 'All Sizes'. De foto is nu in het gewenste formaat te downloaden.
Meer over dit onderwerp:
berenkuil graffiti
Deel dit artikel: