Show Marc-Marie kijkcijferflop

HILVERSUM - Het programma 'De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau' lijkt de boeken in te gaan als een kijkcijferflop.
Vier weken na de start zijn er nog maar 526.000 kijkers over. Daarmee is het één van de slechtst bekeken studioshows van SBS 6 ooit. De Tilburgse cabaretier presenteert het programma samen met Beau van Erven Dorens.
Het duo wist eind augustus bij de start van de show nog ruim 900.000 kijkers te boeien, maar daarna zijn de kijkcijfers alleen maar gedaald. Frits Bom, oud-presentator van het televisieprogramma De Vakantieman, liet toen zijn ongezouten mening blijken in de Mediacourant: "Wie er op het idee kwam dat Marc-Marie Huijbregts en Beau van Ervens Dorens bij elkaar passen, in welke vorm dan ook, moet zwaar worden berispt."
De zaterdagavondshow van SBS 6 wordt geproduceerd door Paul de Leeuw. De tv-show van SBS 6 zou dé opvolger moeten worden van het weekendamusement dat De Leeuw jarenlang presenteerde op Nederland 1. Er volgen nog vier afleveringen van De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau.