Warandeloop in Tilburgse bossen - fotoserie

TILBURG - Honderden fanatieke lopers hebben zaterdag en zondag de Warandeloop in Tilburg gelopen. Ze trotseerden de kou en zetten hun beste been voor, om uiteindelijk met een beker of medaille naar huis te gaan.
De thermometer gaf onder de nul graden aan, maar dat deerden de deelnemers niet. In het bos Oude Warande legden zij verschillende afstanden en parkoersen af. Kuilen, heuvels en de ijle lucht maakten het de lopers niet gemakkelijk. Dit werd gecompenseerd door het enthausiasme van het publiek op start/finish en op het crossterrein.Posted using Mobypicture.comHet parcours ging door het bos.
Internationaal
Dat de wedstrijd ver buiten Tilburg populair is, blijkt als langs het parcours behalve 'zet aan', 'nog één rondje' en 'je kunt hem pakken', ook in het Duits, Engels en zelfs Zweeds wordt aangemoedigd. Het waren vooral de Belgen en Duitsers die de strijd met de Nederlandse lopers aangingen. Aan het eind van de dag waren de Duitser Steffen Uliczka en de Nederlandse Adrienne Herzog de grote winnaars. Zij kregen de grote bekers mee, terwijl de rest met een medaille op zak aan de erwtensoep en warme chocolademelk ging.
Posted using Mobypicture.comGroot deelnemersveld ondanks de kou.
Lees ook:
Herzog en Uliczka winnen Warandeloop
Toeschouwer Warandeloop overleden
Nations Cup primeur voor Warandeloop
Foto's downloaden
Interesse in een van de foto's? Je kunt ze zelf kosteloos downloaden op deze pagina. Klik op de foto naar keuze. Klik daarna boven de foto op het vergrootglas en daarna op 'All Sizes'. De foto is nu in het gewenste formaat te downloaden.Meer over dit onderwerp:
warandeloop