Restauranteigenaar Sint Anthonis dood bij ski-ongeluk

SINT ANTHONIS - Anton van Haren uit Sint Anthonis is afgelopen zaterdag om het leven gekomen bij een ski-ongeluk in Oostenrijk. Hij was op vakantie. Van Haren is 47 geworden.

Hij was eigenaar van Oele Ton's Gasterij, een restaurant en feestzaal in zijn woonplaats. Deze zaak is 'tot nader order wegens familieomstandigheden gesloten,' zo staat er op de <A href="http://www.oeletons.nl/" target=_blank>site</A>. De horecagelegenheid is in de wijde omgeving bekend.
Van Haren was ook penningmeester van de plaatselijke VVD. Sinds dit seizoen fungeerde hij verder als jeugdtrainer én leider van het F3- team van de plaatselijke voetbalclub DSV. De club <A href="http://www.svdsv.nl/nieuws.php?id=2975" target=_blank>spreekt</A> van 'een enorm verlies waar een ieder dan ook sprakeloos van is'. Stijn, de enige zoon van Van Haren en zijn vrouw, voetbalt in de F3.
Volgens <A href="http://www.tt.com/csp/cms/sites/tt/Tirol/2085446-2/47-jähriger-urlauber-bei-skiunfall-im-zillertal-tödlich-verunglückt.csp" target=_blank>Oostenrijkse media</A> gebeurde het ongeluk zaterdagmorgen bij Kaltenbach, een dorp dat ligt in het skigebied Hochzillertal in Tirol. Van Haren raakte bij een afdaling door nog onbekende oorzaak uit de koers en maakte een val van 15 meter. Hij overleed ter plekke.

Meer over dit onderwerp:
oele ton's galerij dsv vvd ton van haren
Deel dit artikel: