Volle zaal 3 Uurkes Vurraf viert carnaval - Foto's

EINDHOVEN - Carnaval is nu echt begonnen met de 3 Uurkes Vurraf. De mensen in de zaal, die veel moeite moesten doen om een kaartje te bemachtigen, vierden het feest. Kijk de uitzending hier terug.

Sinds vrijdagochtend stonden de echte fanatiekelingen in de rij en om kwart over elf was de grote zaal al vol. Allemaal wilden ze graag bij dé aftrap van carnaval in Brabant zijn: 3 Uurkes Vurraf. Toegang ging via het principe wie het eerst komt, eerst maalt en dat lieten veel Brabanders zich geen twee keer zeggen. Presentator Rogier van Oosterhout kondigde tientallen bekende carnavalsartiesten aan, waaronder De Deurzakkers, die als winnaar van de Kies je Kraker werden benoemd.

Alles over carnaval
Carnaval zou niet compleet zijn zonder alle grote, kleine maar vooral mooie optochten in de steden en dorpen. Hier vind je een overzicht van de data van de optochten. En ook dit jaar zie je van veel optochten weer fraaie beelden terug bij Omroep Brabant!

Wil je helemaal op de hoogte blijven van carnaval bij Omroep Brabant, ga dan naar de speciale carnavalssite! Daar vind je onder meer het laatste carnavalsnieuws, de leukste grappen tijdens het tonpraten, de mooiste foto's en de leukste videoclips!
Meer over dit onderwerp:
carnaval 3 uurkes vurraf fotoserie
Deel dit artikel: