Video

Dode vrouw gevonden in huis Boxtel

5 maart 2011 om 15:30
nl
De politie heeft zaterdagmiddag een 37-jarige vrouw dood aangetroffen in een huis aan de Van Ranststraat in Boxtel. De politie gaat uit van een misdrijf.
Geschreven door

Op het adres staat Van der Pasch Klussenbedrijf geregistreerd. Volgens een politiewoordvoerder heeft zich zaterdagochtend een 49-jarige man uit Boxtel gemeld met het bericht dat er in het huis aan de Ranststraat iets was gebeurd. Agenten zijn poolshoogte gaan nemen en trof daar de overleden vrouw aan.

De 49-jarige Boxtelaar wordt door de politie vooralsnog als verdachte aangemerkt en zit vast op het bureau, waar hij verder wordt verhoord. Of die man ook in het huis aan de Van Ranststraat woont, is niet duidelijk. De man en de vrouw waren bekenden van elkaar maar wat hun precieze relatie is, wil de politie niet kwijt.

Buurtbewoners zeggen dat op het adres een man alleen woont. Hij zou regelmatig vrouwen ontvangen in zijn huis. Bekenden van de omgekomen vrouw waren aanwezig bij de woning maar kregen weinig tot geen informatie, de vrouw zou volgens hen met messteken om het leven zijn gebracht. De politie kan dat niet bevestigen.

Er wordt in de woning technisch onderzoek verricht, de man die de politie heeft gewaarschuwd wordt verhoord. De politie wil weten wat zijn rol is, het is onduidelijk of hij ook de bewoner is van het huis.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!