Man uit Vught komt om bij ski-ongeluk

10 maart 2011 om 11:18
nl
De 37-jarige Anton Spierings uit Vught is woensdag om het leven gekomen door een skiongeluk in Oostenrijkse wintersportplaats Saalbach-Hinterglemm.
Geschreven door

De man is samen met zijn broer eigenaar van een stucadoorsbedrijf. De wintersporter kwam met hoge snelheid de piste af, moest een andere skiër ontwijken en botste tegen een boom. Een traumahelikopter was snel ter plaatse, maar hulp mocht niet meer baten. Spierings overleed ter plaatse.

Volgens de Oostenrijkse krant Salzburger Nachrichten is het de vijftiende skiër die deze winter om het leven is komt in de Oostenrijkse deelstaat Salzburg.

Omdat Spierings sponsor was van FC Den Bosch, zal de voetbalclub vrijdagavond bij de wedstrijd tegen Telstar een condoleanceregister bij de sponsorruimte neerleggen. Ook wordt daar een minuut stilte in acht genomen. "We hebben Anton leren kennen als een enthousiaste, goedlachse, fanatieke en trouwe sponsor en supporter", aldus de club. "Ons medeleven gaat uit naar familie en vrienden en in het bijzonder naar zijn vrouw en kinderen."





App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.