Politie wil duidelijkheid over dood Sjors van Ooij

31 mei 2011 om 16:19
nl
De politie gaat de hulp inroepen van tv-kijkers in het onderzoek naar de dood van de 20-jarige Sjors van Ooij uit Berkel-Enschot. Die kwam in de vroege ochtend van woensdag 20 april om het leven na een aanrijding met de intercity tussen Den Bosch en Tilburg.
Geschreven door

Het is nog onduidelijk of het om zelfdoding of een tragisch ongeluk gaat of dat Van Ooij opzettelijk onder de trein is geduwd. Ook is onbekend waar de man tussen halftwee en zes uur die ochtend is geweest. Hij had een onbekend vest aan toen hij werd gevonden. Komende week wordt deze zaak behandeld in de opsporingsprogramma's Bureau Brabant van Omroep Brabant en Opsporing Verzocht van de AVRO.
Fiets uit de stalling
De politie zoekt getuigen die duidelijk kunnen maken waar Van Ooij is geweest en wie hij heeft gesproken nadat hij om halftwee zijn fiets ophaalde uit de stalling aan de Heuvel in Tilburg. Ook vraagt de politie zich af waarom hij de witte jas die hij droeg toen hij van huis ging, heeft verruild voor het onbekend vest waarin hij werd gevonden.
Onderzoek
Daags na het overlijden van Van Ooij liet de politie het treinverkeer tussen Den Bosch en Tilburg anderhalf uur stilleggen. Zo hoopte ze uit te kunnen vinden wat er precies was gebeurd. Ook werden vanuit een helikopter opnames van het gebied gemaakt.


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.