24 tips over dood Sjors van Ooij na opsporingsprogramma's

7 juni 2011 om 19:15
nl
De politie heeft na de uitzendingen van de programma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht al 24 tips binnengekregen over de mysterieuze dood van Sjors van Ooij uit Berkel-Enschot.
Geschreven door

"Bij de bellers zitten mensen die op wat voor manier dan ook hun medewerking willen verlenen", aldus een woordvoerder van de politie. "Maar er zitten ook tips bij die we kunnen onderzoeken." Er hebben zich enkele getuigen gemeld die 's avonds nog met Sjors van Ooij gesproken hadden.
Raadsels
In de opsporingsprogramma's deed de politie een oproep om meer informatie, omdat er onduidelijkheid is over de toedracht van de dood van de twintigjarige Sjors. Hij werd op de vroege morgen van woensdag 20 april gegrepen door de trein van Den Bosch naar Tilburg. In eerste instantie werd gedacht aan een zelfmoord, maar het kan ook een ongeluk zijn geweest. De politie sluit ook niet uit dat Sjors niet vrijwillig op het spoor terecht is gekomen.
Moeder van Sjors
De moeder van Sjors gelooft niet dat Sjors zelfmoord heeft gepleegd, zo zei ze in de programma's. "Dat zou hij nooit doen."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.