Camping Fort Oranje Rijsbergen: woedende campinggasten, en man opgepakt

RIJSBERGEN - Boze campinggasten eisen op korte termijn dat de voorzieningen op camping Fort Oranje in Rijsbergen verbeteren. De problemen op de camping stapelen zich op. Zo heeft eigenaar Engel ook al lange tijd een conflict met de gemeente Zundert.

De gemeente dreigt de camping te sluiten vanwege problemen met de brandveiligheid.
Tientallen campinggasten hebben nu ook een lange waslijst van klachten ingediend. Er is volgens hen van alles mis. Ze zouden het zat zijn dat het zwembad en de kantine gesloten zijn en dat er veel te hard gereden wordt op de camping.
Eigenaar Engel was donderdagavond niet aanwezig en kon niet reageren. De onderhoudsmanager liet weten dat er aan de problemen wordt gewerkt.
<B>Campingbewoner opgepakt</B><br>Woensdagmiddag werd op de camping de bewoner van een huis aangehouden. Na een tip over de aanwezigheid van een hennepkwekerij vond de politie bijna 50 planten op het adres. De verdachte, een 31-jarige man uit Rijsbergen, beweerde dat hij de planten voor eigen gebruik had. Hij krijgt een boete.
De man is ook verhoord over een vechtpartij op dezelfde camping afgelopen zondag. Daarbij verklaren zowel hij als een 38-jarige man uit Utrecht dat ze door de ander zijn aangevallen, bedreigd en mishandeld met onder andere een knuppel. Volgens de Utrechter is hij zo hard tegen zijn been geslagen dat hij in elkaar zakte.
Deel dit artikel: