Showtek draait op Park Hilaria voor eigen publiek

EINDHOVEN - Sjoerd en Wouter Janssen zijn in de wereld van de hardstyle beter bekend als het duo Showtek. Samen vliegen ze de hele wereld over om hun muziek te draaien op de meest uiteenlopende dansfeesten. Bij wijze van uitzondering waren de broers dinsdag op Park Hilaria in Eindhoven gratis te zien en vooral te horen.

"En dat is wel eens leuk. Nu kunnen de ouders, ooms en tantes en vrienden ons ook eens komen bekijken. Daarna kunnen we zelf nog een paar attracties checken," vertelt Sjoerd aan presentatrice Eefke Boelhouwers. Tussen het draaien door besteden de broers iedere vrije minuut aan het werken in hun studio in Eindhoven. "We werken druk aan een nieuwe release en moeten dit weekend naar o.a. San Fransisco in de VS."
<B>Gekte in Las Vegas</B><br>Een van de hoogtepunten uit hun carrière was het optreden op het ‘Electric Daisy Carnival’ in Las Vegas, afgelopen juni. "We waren de afsluiter van dit festival dat drie dagen duurt. Je weet niet wat je ziet daar. Alleen maar kermis! Wij waren de afsluiter. We wisten niet wat we moesten verwachten. We dachten dat iedereen wel uitgefeest zou zijn en we zijn daar nog niet zo bekend."
<B>200.000 mensen</B><br>"We draaiden na een trance-dj om vier uur in de ochtend. Toch stond er 200.000 man voor onze neus zwaar uit z’n dak te gaan en om halfzes kwam de zon op. Legendarisch! Dan is het wel raar dat je een paar dagen daarna weer gewoon in Nederland je eigen boodschapjes moet doen." Toch willen de broers Brabant niet verruilen voor de glitter en glamour van Sin City. "Ik kan me voorstellen dat je zo mee wordt gezongen door dat leven dat daar plastic fantastic oogt. Na een paar dagen had ik er toch wel genoeg van."
<B>Prijzen</B><br>De broers zijn overladen met prijzen, maar hopen ooit nog eens hoog in de ‘dj top 100’ te eindigen. Een lijst die al jaren wordt gedomineerd door Armin van Buuren en Tiësto. En daar is hulp bij nodig. "Je kunt nu stemmen, maar dat moet <a href="http://apps.facebook.com/topdjvote/%20" target="_blank">via Facebook</a>. Doen dus!"
Meer over dit onderwerp:
tiësto armin van buuren showtek park hilaria
Deel dit artikel: