Record aantal deelnemers voor TIK-week

TILBURG - Een recordaantal studenten van het komende schooljaar heeft zich ingeschreven voor de Tilburgse introductieweek. De organisatie van de zogenoemde TIK-week verwacht op 2700 aanmeldingen uit te komen. Dat zijn er bijna duizend meer dan vorig jaar. Toen waren er ruim 1600.
Het hoge aantal inschrijvingen komt niet helemaal onverwacht voor de organisatie. Vantevoren hield het al rekening met meer deelnemers vanwege het samenvoegen van de Welcome Week voor studenten uit het buitenland en de TIK-week. "We verwachtten meer inschrijvingen, maar liggen nu op schema", aldus de organisatie. Door de veranderingen is de TIK-week dit jaar een week verschoven. Ook is het programma aangepast.
Activiteiten
Avans en Fontys hebben dit jaar introductiedata aangepast zodat ook hun hbo-studenten mee op pad kunnen. Ze krijgen een drukke week voor de kiezen met onder andere het TIK-festival, een barbecue en sport. De week wordt afgesloten met de Heineken Biercantus. Daar wordt ook de Mentorgroep van het Jaar bekendgemaakt.
De TIK-week begint op maandag 22 augustus en duurt tot en met vrijdag 26 augustus. Wie zich nog niet ingeschreven heeft, kan zich tot vrijdag 23.59 aanmelden op www.introductie-tilburg.nl. Dan is ook het exacte aantal TIK'ers bekend.Meer over dit onderwerp:
tik-week tilburg studenten