Savannah beste countryband van Nederland

TILBURG - Savannah is zondag opnieuw gekroond tot de beste countryband van Nederland. De Tilburgse formatie heeft deze prijs de afgelopen jaren vaker gewonnen. Tijdens het jaarlijkse gala van de Dutch Country Music Association (DCMA) in Oss werd Savannah-gitarist Joe Brozio uitgeroepen tot 'Instrumentalist van het jaar'.

De winnaars van vier andere Awards hadden eveneens een hoog 'Savannah-gehalte'. De prijs voor 'Radioprogramma van het jaar' ging naar Savannah-drummer Johan Lemmers voor zijn programma "New Country" bij de Lokale Omroep Goirle. Savannah-manager Cor Sanne ging aan de haal met de prijs 'Club van het jaar' voor Het Turfschip in Nieuwkoop. Tot slot kwamen de Awards 'Zanger van het jaar' en 'Song van het jaar' terecht bij Dick van Altena, die samen met Savannah te zien is in de lopende theaterproductie "Back To The Country".
Savannah bestaat uit: Wilma Smulders (keyboard/zang), Marcel Smulders (zang/ritmegitaar), Javier Garcia Vicente (basgitaar/zang), Johan Lemmers (drums) en Peter van den Heuvel (leadgitaar). Laatstgenoemde is sinds kort de vervanger van Joe Brozio, die Savannah helaas om gezondheidsredenen heeft moeten verlaten.
Meer over dit onderwerp:
savannah country prijs
Deel dit artikel: