Auto in maïsveld, gewonde man op achterbank

TILBURG - Een raar ongeluk zaterdagochtend in Tilburg. Op een braakliggend maïsveld bij Abdij Koningshoeven werd een auto gevonden die helemaal total loss was. Op de achterbank lag een gewonde man.

Hij was verward, maar wel aanspreekbaar. In het veld werd een mobiele telefoon gevonden, waarmee de politie de eigenaar van de auto te pakken kreeg. Die meldde zich later op de ochtend op het politiebureau.
<b>Wat is er gebeurd?</b><br>De eigenaar verklaarde dat hij en de gewonde man samen waren gaan stappen. Daarbij zouden ze allebei gedronken hebben, waarna ze samen terugreden. Toen de eigenaar op de terugweg had getankt en ging betalen, zou de andere man er met de autovandoor zijn gegaan.
In de scherpe bocht bij Abdij Koningshoeven vloog de auto vervolgens uit de bocht, sloeg een paar keer over de kop en kwam in het maïsveld terecht. De eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van verduistering van de wagen.
<b>Naar het ziekenhuis</b><br>De gewonde man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet duidelijk waarom hij op de achterbank lag. De politie onderzoekt nog wat er gebeurd is en doet bloedonderzoek om te kijken of de man te veel gedronken had.


Meer over dit onderwerp:
112 ongeluk ongeval maiïsveld koningshoeven
Deel dit artikel: