Gewapende overvallen in Helmond en Veldhoven

HELMOND - Tankstation Texaco aan de Engelseweg in Helmond is zaterdagavond rond zes uur door twee personen overvallen. Rond negen uur werd Chinees restaurant Tin Fook aan de Schaatsenmaker in Veldhoven overvallen door twee mannen.

Niemand is gewond geraakt tijdens de overvallen. Bij de overval op het tankstation bedreigden de overvallers de vrouw die op dat moment aan het werk was. De overvallers zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan, in de richting van de kruising met de Lagedijk.
<b>Overval restaurant</b><br>Na de overval op het restaurant gingen de twee daders er op een scooter zonder kentekenplaat vandoor met een onbekend geldbedrag als buit. Een van de daders was naar binnen gegaan en bedreigde drie medewerkers, de ander stond buiten op hem te wachten. Er waren geen klanten aanwezig tijdens de overval. Het restaurant ging na de overval dicht.
<b>Sms-alerts</b><br>De politie heeft sms-alerts uitgedaan na de overvallen. Een van de daders van de overval op het tankstation in Helmond had een witte helm op, de andere droeg een bomberjack. De scooter had een lichte kleur.
Eén dader van de overval op het restaurant had een roodwitte sjaal om en een zwarte pet op.

Meer over dit onderwerp:
112 112brabant overval tankstation texaco tin
Deel dit artikel: