Hans Kraay jr volgend seizoen trainer JVC Cuijk

CUIJK - Hans Kraay jr. is volgend seizoen de nieuwe trainer van topklasser JVC Cuijk. Dat liet de club donderdag weten. Kraay jr tekende woensdagavond een contract voor één seizoen.
JVC Cuijk laat weten dat Hans Kraay jr samen met Piet de Kruif als coach en hoofdtrainer voor de groep van het eerste elftal van Topklasser JVC Cuijk zullen staan. Zij worden de opvolgers van Jan van Deinsen, met wie ze al drie jaar samenwerkten. De keuze voor het duo Kraay/De Kruif komt niet geheel onverwachts voor Kraay jr. "Ik weet dat wij al langer op het lijstje staan. We hebben met veel plezier met Jan van Deinsen samengewerkt. Jan heeft eerder aan gegegeven dat hij iets anders wilde doen dan op het trainingsveld staan. Dus toen heb ik contact gehad met de club. Ze zeiden 'als Jan stopt, mogen we dan bellen?' Waarop ik zei: 'Altijd'. Ik vind het een mooie rustige beschaafde club waar trainers rustig kunnen werken."
Ambities
Kraay is niet van plan het rustig aan te doen in Cuijk. "We willen erg graag bij de eerste zeven spelen. We hebben een begroting om tussen plaats zes en negen te spelen. Jan presteerde het om rond de zesde poisitie te spelen. Het zou laf zijn om genoegen te nemen met de negende plek. We streven naar plek in top vijf." Het contract tussen Kraay, De Kruijf en de club is maar voor één seizen. "Dan nemen ze echte trainers hebben ze gezegd", grapt de nieuwe coach. Ik vind één jaar prima. We gaan het van dag tot dag bekijken met veel respect voor Cuijk en de trainer die er nu zit.
Brabant
Hans Kraay jr is blij om weer terug te zijn in Brabant. "Ik heb iets met Brabant en Brabanders. De hele familie Kraay houdt van de zachte 'g' en van Brabant, dus het komt op zijn pootjes terecht.
Kraay jr staat sinds enkele weken aan het roer van SVZW in Wierden. Hij maakt daar het seizoen af.

Meer over dit onderwerp:
voetbal hans kraay jr- jvc cuijk