De 11 raarste berichten van 2011: Lastige lantaarnpalen en bridgen met dikke tieten

EINDHOVEN - Opgewonden varkens, hoeren neuken, een schunnige bridge-uitslag en lantaarnpalen op rare plekken. Er waren genoeg opvallende dingen te melden in 2011. We hebben ze op een rijtje gezet in ons eindejaarsoverzicht 'De 11 van 2011'.
Lees alle eindejaarslijstjes terug op omroepbrabant.nl/11van2011.
1. Lastige lantaarnpalen
Een lantaarnpaal midden op een parkeerplek en een zebrapad tussen twee struiken. Of wat dacht je van een lantaarnpaal met een eigen invalidenoprit? Of een snelweg zonder asfalt? Onze provincie heeft het allemaal. Op onze site verzamelden we de meest bizarre verkeerssituaties en dat leverde veel reacties op.
2. Sluit je man op in de auto
Stel: je hebt ruzie in de auto. Wat doe je dan? Een vrouw uit Tilburg had een mooie oplossing. Ze stapte uit, deed de auto van buiten op slot en ging er vandoor met de sleutel. Zo sloot ze haar eigen man op. De politie schoot uiteindelijk te hulp. Door een raam open te breken werd de man uiteindelijk bevrijd uit zijn benauwde positie.
3. Bridgen met dikke tieten
Flink wat opschudding vanwege de bridge-uitslagen in weekblad Groeiend Best. Naar één duo van Bridge Club Best werd namelijk wel op een erg schunnige manier verwezen. Waar het duo Ter Horst en Thoolen op de eerste plaats eindigde, werd de zesde plek bezet door "dat lekkere ding met die dikke tieten en Herman die haar wel eens op zijn harde lul wil spietsen". De tekst zorgde voor gewetensvragen bij de presentatoren van Omroep Brabant en één van de best gelezen berichten van het jaar.
4. Geil van Jan Smit
Jan Smit heeft talent. Hij is heel goed in het bezwangeren van varkens. Althans, zijn stem is daarbij een handig hulpmiddel, zo merkte boer Ad Van Duijnhoven uit Oss. Vrouwtjesvarkens, zeugen, worden tegenwoordig bezwangerd met een zakje sperma dat via een buisje bij de zeug wordt ingebracht. Van zo'n kille bedoening wordt een varken natuurlijk ook niet warm, wat het insemineren soms tot een lastig karweitje maakt. Totdat de boer ontdekte dat de dames veel sneller in the mood komen als de muziek van Jan Smit op staat. "De zeugen worden gewoon in een keer geiler van Jan Smit. Dat is toch wel een komische gewaarwording", aldus de boer.
5. Hoeren Neuken Nooit Meer Werken
We wisten niet dat Corry Konings verzot was op dames van lichte zeden, maar ze zingt het toch echt. 'Hoeren neuken, nooit meer werken', zo heet de nieuwste single van de zangeres van het levenslied. Ze nam de titeltrack van New Kids Nitro op samen met New Kids-karakter Ronnie. Het nummer is al meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube. De zangeres kreeg veel kritiek, maar zelf bleef ze er rustig onder. "Ik voel me vereerd dat ik met de New Kids mag samenwerken. Ik ben nu zestig jaar en wil alleen nog maar dingen doen die ik leuk vind. Ik maak een uitstapje en doe lekker een keer fout", was de reactie van Corry.
6. Seksueel geïntimideerde huishond
Huishond Loebas van Olof-Dispuut Pallieter uit Tilburg maakte begin december week een mooi avontuur mee. En dat terwijl het beest zelf waarschijnlijk van niets wist. Op het Facebookprofiel van de hond, dat beheerd wordt door haar baasjes, kwamen pikante reacties binnen. En dat zorgde voor wat ophef en behoorlijk wat media-aandacht. Loebas zelf kan het allemaal niet zoveel schelen. "Ze reageerde redelijk stoïcijns", aldus een dispuutslid.
7. Erotische verhalenbundel 15-jarige scholier
Een 15-jarige leerling van het Sint-Oelbertgymnasium in Oosterhout zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij zijn erotische fantasieën aan het papier toevertrouwt. Zijn erotische verhalenbundel belandde in november op internet en verspreidde zich als een lopend vuurtje. De hoofdpersonen in de verhalen, met titels als 'Een geweldig triootje' en 'Een geile middag' dragen de namen van klasgenoten. Het verhaal zelf draait niet om de meisjes uit zijn klas, maar hun foto's staan wel op de cover. De verhalen verdwenen al snel van internet, maar de meisjes hadden het er moeilijk mee.
8. Zachte G meest sexy
Ze zeggen dat de taal van de liefde universeel is, maar met een Brabants accent klinkt het toch net iets sexier dan plat Achterhoeks. Uit een peiling van een datingsite bleek namelijk dat Brabants het meest sexy accent van Nederland is. Zo'n veertig procent van de stemmen was voor de Brabantse zachte 'G'. Limburgs, ook al met zachte 'G', eindigde op plek twee.
9. Wereldrecord onderwaterstrijken
Je moet er maar op komen, want veel nut heeft het niet. Onderwaterstrijken is dan ook niet de meest gangbare hobby. Duikclub De Waterman uit Oss zal dat niet veel uitmaken, want de duikgekken hebben er een heus wereldrecord mee te pakken. 173 duikers maakten eind maart tien minuten lang strijkbewegingen op de bodem van een zwembad.
10. Wereldrecord planking
Planking was een van de internethypes van 2011. Het was afgelopen voorjaar een rage. Mensen lieten zich liggend als een plank laat fotograferen, bij voorkeur in een vreemde positie. Studenten van de Technische Universiteit in Eindhoven deden dat eind augustus in het PSV-stadion. Met z'n 1256-en lagen de studenten daar doodstil. En dat was genoeg voor een wereldrecord.
11. 70-jarige abseilt van Euromast
Op je zeventigste nog stoere dingen ook, waarom ook niet? De 70-jarige Marian van Mierlo abseilde in september van de Rotterdamse Euromast. Daarmee haalde ze bijna drieduizend euro op voor het goede doel. Het geld is bedoeld om te strijden tegen het Guillain Barré Syndroom, een spierziekte waar ze tweemaal voor onder behandeling was.
Weten wat er nog meer gebeurd is in Brabant dit jaar? Lees alle eindejaarslijstjes terug op omroepbrabant.nl/11van2011.