Kay geeft gratis zondagmiddagconcert

EINDHOVEN - Zangeres Katja is zondag met haar band onder de naam Kay in De Lakei in Helmond te zien. De zaal is open om vier uur en entree is gratis. Volgens Katja een ideale manier om je zondagmiddag door te brengen. Met haar plaat 'It's O-Kay' verdient ze de kost.

Geen gemakkelijke opgave in deze tijd. Katja: "2011 was moeilijk en ik verwacht dat 2012 nog moeilijker wordt, maar ik hou vol. Ik maak al lang muziek en ik ga door." Op dit moment werkt een aantal studenten van de HKU voor Katja om filmpjes te maken. "Het worden behind the scenes filmpjes. Je moet in deze tijd veel video's maken en de aandacht opzoeken met social media."
Ook is er vraag naar de muziek van Kay vanuit België en Frankrijk. "Ik hoor heel veel goede dingen van mijn boeker, ook voor festivals. Maar: eerst zien dan geloven. Als mijn handtekening onder de contracten staat, geloof ik het pas."<br><br>Kay is op twitter te vinden: @Kay4Music en haar plaat beluister je via iTunes en <a href="http://www.kay-music.com" target="_blank">haar website</a>. In de studio van Omroep Brabant speelde Katja 'I want it all with you' en 'To the Holy'.
Meer over dit onderwerp:
kay katja muziek helmond
Deel dit artikel: