Frans Bauer fopt Kim Holland en Jaap Buijs

9 januari 2012 om 00:57
nl
Frans Bauer uit Fijnaart heeft voor het nieuwe Bananasplit-seizoen grappen uitgehaald met pornoactrice Kim Holland en artiestenmanager Jaap Buijs. Dat zei de zanger en presentator zondag in het programma Eva Jinek op Zondag.
Geschreven door

Het nieuwe seizoen van het TROS-programma Bananasplit begint op 15 januari. Frans Bauer gaf toe dat niet alle grappen een succes zijn geworden. "Je moet er rekening mee houden dat van de veertig grappen, zeker vijf grappen mislukken." Zo mislukte de grap met presentator Ron Brandsteder. "De uitwerking van die grap was anders dan de redactie had bedacht", aldus de zanger uit Fijnaart.
Verontschuldigingen
"Als een grap mislukt bied ik altijd mijn verontschuldigingen aan", zegt Bauer. Johan Derksen zei op de bank bij Eva Jinek wel te weten waarom de BN'ers niet vaak kwaad worden op de Fijnaarder. "Frans is de nationale troetelbeer. Hij doet niemand kwaad."

Met kerst wist Frans Bauer met zijn programma Bananasplit twee miljoen kijkers aan de buis te kluisteren.
De Zigeunernacht
De zanger en presentator maakte in het programma ook bekend dat hij een nieuw TROS-programma gaat presenteren met de naam De Zigeunernacht. Hij heeft het programma zelf bedacht. "Het is een zoektocht naar mijn roots. Mijn opa reisde in een camper rond door heel Europa en speelde daarbij muziek." Die tocht zal Bauer binnenkort gaan maken met artiesten, politici en andere bekende Nederlanders. Wanneer het programma wordt uitgezonden is nog niet bekend.
Reallifesoap
Over een terugkeer van de reallifesoap De Bauers kon de zanger uit Fijnaart weinig vertellen. "Er is nog niets rond. Wij overleggen binnen het gezin of we het willen. Als de kinderen het niet leuk vinden om in beeld te worden gebracht, is dat een goede reden om het niet te doen." In 2004 won Bauer nog een Gouden Televizierring voor zijn realityserie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.