'Ik laat je thuis' van Gerst al half miljoen keer bekeken op YouTube

EINDHOVEN - Het carnavalsnummer 'Ik laat je thuis' van Gerst is op YouTube al meer dan een half miljoen keer bekeken. De parodie op het nummer 'Ik neem je mee' van Gers Pardoel uit Kaatsheuvel is hard onderweg nu al de carnavalshit van 2012 te worden.
Het nummer van de zanger Gerst, die verder anoniem wil blijven is door het typetje uit Eindhoven zelf geschreven en op een zolderkamertje in elkaar gebokst. kwam al bij 3FM-dj Giel Beelen in de uitzending en ook bij Q-Music is het nummer al dagenlang te horen.
Reactie management
TopNotch, het management van Gers Pardoel reageerde meteen enthousiast op het nummer. "Die vonden het erg leuk en hebben het meteen geretweet", vertelde Gerst onlangs aan Omroep Brabant.
Reactie Gers
Ook de zanger uit kaatsheuvel zelf is te spreken over de parodie. "Wel lachen", zo omschreef de rapper de parodie op zijn eigen nummer. "Het is een groot compliment als je muziek wordt gecoverd door andere muzikanten, dat betekent dat zij er ook wat in zien. Ik zie het vooral als een bevestiging van een geweldig nummer", vertelde een trotse Gers Pardoel aan Omroep Brabant.